İstila
    1,9
    İstila hakkında görüşlerin ?

nunuk
    nunuk

19 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    valla en berbat filmi bile zevkle izleyen günde 4 film deviren biri olarak tek söyliyebileceğim iğrenç ötesi bir filmdi
    musti463
    musti463

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    efektler 0 ,çekim 0 , senaryo 0,oyunculuk 0, boş duvara baksanız daha çok zevk alırsınız
    omurkomur
    omurkomur

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    aslinda cloverfield tadi ve izleri barindiran,duygusal farkli bir 'yol' filmi denilebilir..son yillarda moda olan dunyayi istila eden vb uzaylilar fonda bir ask-yol hikayesi..ben sevdim genede
    zdsalbury
    zdsalbury

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Filmi bir bilim kurgu yada gerilim olarak izlemek isterseniz çok sıkılırsınız ama aşk filmi sevenlerdenseniz eh işte...
    Burakrises
    Burakrises

28 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    boşuna ümütlenmeyin rezalet bir yol filmi çok durgun geçiyor inanın bana ortada uzaylı falan yok sadece 2 tane gösteriyorlar oda 15-20 saniyelik çok sıkıcı.
    rastababy-2
    rastababy-2

27 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    15.000 dolar bana inandırıcı gelmedi.yol paralarına yetmez..yaratıkları ikinci planda tutarak yine de merak uyandırmayı basarmışlar.seyredilir bi film ama sinemda sıkıcı gelebilir.benzin istasyonundaki yaratıkların sahnesi akılda kalıcak turdendi..
    pacey12367
    pacey12367

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filmin adına aldanıpta basit bir yaratık filmi sanmayın .. gerilim dozu iyi ayarlanmış ,aşk harmanı iyi karılmış finaliyle seyirlik hoş bir film ..
    sercanduyan
    sercanduyan

8 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    gerçekten 15.000 $ lık bir filmse eğer ancak bu kadar güzel olabilirdi...fazla bişey beklemeyin..izlemesenizde olur...4/10
    yasarnoyan
    yasarnoyan

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Fragmanı District 9 gibi başlayıp Cloverfield gibi biten yeni uzaylı-yaratık-korku filmimiz ve ilginçtir sadece 15.000 dolara malolmuş evet yanlış duymadınız sadece 15.000 $ sabırsızlıkla bekliyoruz gösterime girmesini :))