KaliteTAKİP
15 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Denzel Washington'un yine yıldızlaştığı çok güzel bir film olduğu kesin.Film ortalara doğru konusunu belli etsede hiç sıkmıyor ve sağlam oyunculuğun ve güzel prodüksüyonun neler yapabileceğini ortaya koyuyor.Kesinlikle zaman kaybı eğil izlenilmesi gereken bir film olmuş bence..Aksiyon dozunun yeteri kadar olduğu bu macerayı seyretmemek yazık olur
iyi bir aksiyon filmi izlemiş olmanın verdiği haz ile sinemadan ayrıldım....alışık olduğumuz Amerikada geçen filmlerden se Afrika daha ilginç olmuş onu itiraf ediyim , Denzel Washington yine her zamanki gibi mükemmeldii
daha yeni gittim ve çok beğendim.denzel'ın tüm filmlerini takip ederim.bu tarzda ilk defa görüyorum.ajan olarak oynamış.jason bourne gibi bir film olmasada (bu tarzda en iyisi) çok güzel bir film. yine denzel'dan mükemmel bir oyunculuk gördüm.zaten üstüne tanımam.izlemenizi tavsiye ederim...