. Biri usta diğeri çaylak iki CIA ajanının merkezinde olduğu film özellikle başrol karakterlerinin kurgulanması ve birbirleri ile ilişkileri açısından öne çıksada genel anlamda sıradan bir ajan filmi.
Reynolds ve Washington ortakliginin izleyiciye cazip gelecegini tahmin ediyorum.Sapkadan tavsan çikarmiyor ama oldukça sürükleyici,sikilmadan izlenebilecek bir film.Çatisma sahneleri de baya hosuma gitti...6,5/10
Başından sonuna kadar kendini izlettiriyor,sürükleyici bir yapım.Oyunculuklar da gayet iyi ,orta sınıf macera severler için iyi bir yapım cia in iç hesaplaşmaları falan,bir göz atın.
Televiyon dizisi tadinda siradan bir aksiyon filmi, fazla bir özelligi yok, hatta bazi sahneleri oldukça mantiksizdi, ayrica filmin adi Safe House iken yani filmde de adi sik sik geçen güvenli ev olmasi gerekirken ismi nedense ileri sekilde oryantallastirilarak düsmani korurken gibi alakasiz birseye dönüsmüs :) bu isim filmin konusu için daha uygun olsa da yine de tercüme yapilirken orjinalliklerin korunmasindan yanayim.
Denzel Washington'un yine yıldızlaştığı çok güzel bir film olduğu kesin.Film ortalara doğru konusunu belli etsede hiç sıkmıyor ve sağlam oyunculuğun ve güzel prodüksüyonun neler yapabileceğini ortaya koyuyor.Kesinlikle zaman kaybı eğil izlenilmesi gereken bir film olmuş bence..Aksiyon dozunun yeteri kadar olduğu bu macerayı seyretmemek yazık olur
Kült film 13. karakola baskını andıran hikayesi, ünlü oyuncu kadrosu ve tabiki anti kahraman olarak Denzel Washingtonun varlığı filmi fazlasıyla çekici yapmaya yetiyor.İlk dakikasından itibaren oldukça sürükleyici ve dinamik başladı ama ilerledikçe çok fazla klişeyi birbiri arkasına sıraladılar (örgütler arası yozlaşmışlık gibi) insanların kusurlu olduğunu söyleyip sistem eleştirisi yapar gibi görünüp sistemi öven ve sonunda umut veren yüzlerce aksiyon -ajan filminden pek farkı yok niyazikki. Aksiyon sahneleri ve karakter yaratımı fazlasıyla Bourne özentisi olmasıda cabası, buna Vera Farmiga gibi bir oyuncuyu doğru düzgün kullanamamalarıda eklenince izle unut tarzı bir aksiyon filmi çıkmış.(varlığıyla yokluğu belli değil).Filmin tek artısı Denzelki sadece onun için bakılabilir bu popcornluk filme. 10/6,5
iyi bir aksiyon filmi izlemiş olmanın verdiği haz ile sinemadan ayrıldım....alışık olduğumuz Amerikada geçen filmlerden se Afrika daha ilginç olmuş onu itiraf ediyim , Denzel Washington yine her zamanki gibi mükemmeldii
daha yeni gittim ve çok beğendim.denzel'ın tüm filmlerini takip ederim.bu tarzda ilk defa görüyorum.ajan olarak oynamış.jason bourne gibi bir film olmasada (bu tarzda en iyisi) çok güzel bir film. yine denzel'dan mükemmel bir oyunculuk gördüm.zaten üstüne tanımam.izlemenizi tavsiye ederim...