JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
26 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
''Country Strong''un en büyük hatası açık açık Oscar'a oynamasıydı.''En iyi film'' dalında olmasa da müzik kategorisinden bir adaylıkla yetindi.Bu filmden bir yıl önce çekilmiş ''Crazy Heart''ın yolundan gidip ödül beklemek ne kadar akıllı bir yöntemdir tartışılır tabii ama hakikaten bu beklenti filmin her bir anında o kadar bariz ki,''Oscar'' diye haykırıyor adeta ekrandan bize.Yalnız hesaba katmadığı bir şey var,Akademi'nin ödüllendirdiği filmlerde böyle safça bir hayal göremez,''bu film ödül almak için çekilmiş'' demezsiniz.Bundan daha kötüleri de zamanında mükafatlandırılmış olsa,en azından daha samimidir hepsi.Hakkını yemeden söylemek lazım,aslen bir Country müzisyeni olan Tim McGraw çok başarılı gerçekten,diğer oyunculuklarda da bir sorun yok.Son bir not olarak bu ''güdümlü füze'' halindeki filmin senarist-yönetmeninin bir kadın olduğunu söyleyince,müstehzi bir gülüş kaplayacak muhtemelen yüzünüzü.