Sevgi Erol
28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sakın gitmeyin film şirketi paramı geri verin 15 dk zor dayandım. dvd sine bile boşuna para vermiş olursunuz çok bel altıydı puanım 10üzerinden 3 o bile fazla
bu filmlerden çok sıkıldım ve kesinlikle izlemeyeceğim (hatta bedava bilet ve sınırsız popcorn bile olsa ) başarılı gişe filmleri ile dalga geçmeyi marifet sayıyorlar ama saçma sapan miğde bulandırıcı hiçte komik olmayan apsürt filmler çıkıyor ortaya korkunç bir film serisi bu konunun en üst seviyesidir ve nokta konmalıdır.
Aslında fılm bi acıdan cok dogru konu aldıgı yanı dalga gectıgı fılm saçmalıgın danıskası.Ama buda bu fılmın sahane oldugunu anlatmıyor.Keyıfle ızlencek hele hele o alacakaranlık serısınden sonra gulunecek bır fılm ama dvd secenegı daha hos sınema yerıne
Herşey Stephenie Meyer denen bedbahtın saçma bir vampir romanı yazmasıyla başladı. O günden beri hem kitap okuyucuları, hemde sinefiller bu baldırı çıplak vampir hikayesinin saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda kaldı. İnsanoğlu uzun zamandır böyle bir zulüm görmemişti. Eğer biri çıkıpta Philippa Gregorynin Boleyn serisini çekseydi bu vampir saçmalıklarının yerine, daha fazla katkı yaparlardı sinemaya ve insanlığa.
bu türde kötü filmlerde iyi filmlerde olabiliyor yönetmen belirliyor bunu scary movie bu kültürde çok iyiydi epic movie ise pek hoş değildi ama yönetmen yapabilirse gerçekten hoş olur bekleyeceğiz