inanılmaz kötü bir film.twilight serisi ve kültürü muhteşem dalga geçilebilecek bir kaynak,bir cevher,ancak bu kadar berbat kullanmışlar haklarını.saçma sapan şakalar,komiklikle alakası olmayan espriler var.seviye çok düşmüş scary movieden beri.tek bir olumlu sözüm yok vampire suck için.komedi veya parodi istiyorsanız önünüzde yüzlerce daha iyi seçenek var.gereksiz.belki söylenebilecek tek iyi şey kızın stewartı abartılı taklidiydi.onun konuştuğu sahneler biraz eğlenceliydi o açıdan.ancak tabii ki tüm filmi kurtarmaya kesinlikle yeten şeyler değil bunlar.bütünlüğü olmayan,zorlama çekilmiş bir film.
Eğer eğlenceli ve güzel dakikalar geçirmek istiyorsanız size Vampires Suck ı önerebilirim.Twilight serilerini takip eden biri olarak bu yapımın ti ye alındığı Vampires Suck ı oldukça beğendim.Sonuç olarak ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.....
konu basit : gişe yapmış filmle dalga geç para kazan.düşük bütçeyle, ikinci hatta üçüncü sınıf oyuncularla işi bitirdin mi tamamdır.al sana komedi filmi...epic movie yi izleme gibi bir gaflette bulundum. ama bir daha aynı hatayı yapmayacağım...
Herşey Stephenie Meyer denen bedbahtın saçma bir vampir romanı yazmasıyla başladı. O günden beri hem kitap okuyucuları, hemde sinefiller bu baldırı çıplak vampir hikayesinin saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda kaldı. İnsanoğlu uzun zamandır böyle bir zulüm görmemişti. Eğer biri çıkıpta Philippa Gregorynin Boleyn serisini çekseydi bu vampir saçmalıklarının yerine, daha fazla katkı yaparlardı sinemaya ve insanlığa.
bu filmlerden çok sıkıldım ve kesinlikle izlemeyeceğim (hatta bedava bilet ve sınırsız popcorn bile olsa ) başarılı gişe filmleri ile dalga geçmeyi marifet sayıyorlar ama saçma sapan miğde bulandırıcı hiçte komik olmayan apsürt filmler çıkıyor ortaya korkunç bir film serisi bu konunun en üst seviyesidir ve nokta konmalıdır.
filmi izledim. çok eğlenceli iyi bir film. oyunculuklar çok iyi, alcakaranlık ın kusurlu oyunculukları tuhaf mimik ve davranışları çok iyi taklit edilmiş. 10/7
Aslında fılm bi acıdan cok dogru konu aldıgı yanı dalga gectıgı fılm saçmalıgın danıskası.Ama buda bu fılmın sahane oldugunu anlatmıyor.Keyıfle ızlencek hele hele o alacakaranlık serısınden sonra gulunecek bır fılm ama dvd secenegı daha hos sınema yerıne
bence başarılı bir komedi filmiydi.zekice kurgulanmıştı.yalnız bazı sahnelerde şaçmalaşarak komikliği kaybetiyor.bu sahneler daha özenli olsaydı gülmekten geçinmezdi.sonuç olarak izleyin derim