4,3
Can Dostum hakkında görüşlerin ?

28 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Güzel film ama oyunculuklar biraz zayıf ve fazla klişe kalıyor. Sanki başından sonunu biliyormuş gibi hissettim izlerken
7 Ekim 2012 tarihinde eklendi
izlenebilecek güzel bir film gerçek hikaye olmas ayrı bir keyif veriyor.
24 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en mükkkemmel filmlerden birisi. Kesinlikle imdb puanının çok daha fazlasını hakediyor. Omar Sy'ın oyunculuğu harika ötesi. Herkesin izlemesi gereken bir film 10/10
14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeye dayanan başyapıt niteliğinde bir film olmuş. İzlerken zamanın farkına bile varmayacağınız insana dokunan güzel bir film
3 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken harika bir başyapı
3 Aralık 2012 tarihinde eklendi
izleiğimde insanın anlam veremedği hislere sahiptim.izlenmeye değer bir film
20 Eylül 2018 tarihinde eklendi
İçinizi ısıtacak sayılı filmlerden,oyunculuklar o kadar iyi ki öylece alıp götürüyor film sizi,gülüyorsunuz,gözleriniz doluyor. Kısaca her duyguyu tattıran mükemmel bir yapıt. Kesinlikle izleyin
5 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film analizi konusunda profesyonel değilim ama bu filmden sonra hesap açıp yorum yazma gereksinimi duydum . Filmi yıllar sonra izleme şansı buldum ve çok pişmanım keşke daha önce izleseydim . Film bittikten sonra bir süre boyunca otomatik olarak gülümsüyorsunuz . Filmle alakali hersey olması gerektiği gibi ve yerli yerinde . Şiddetle tavsiye ediyorum . Nolur izleyin , sonrasında demek istediğimi anlayacaksınız. Keyifli günler.