Bu filme ne diyebilirim ki? Harika bir dostluk öyküsü. Ayrıca çok komik. Eğer eğlenmek, neşelenmek istiyorsanız mutlaka bu filmi acilen izlemelisiniz. Gerçi bunların dışında da izleyin. Filmi çok sevdim. Mutlaka izleyin. 5/5
güzel fildi, özellikle böylesine kasvetli bir konuyu komik şekilde anlatabilemkle insanların ilgisini güzel noktalara çekmeyi başarıyor.. omar sy hakikaten müthiş oyunculuk gösteriyor, almış olduğu en iyi erkek oyuncu ödülünü haketmiş doğrusu.. zamanın nasıl geçtiğini anlamak zor, çünkü film hiç sıkmıyor ve keyifli bir şekilde(anlattığı konuya rağmen) sinemadan çıkmanızı sağlıyor..
Mutlaka izlemelisiniz.. Sinemadan izleyeli yaklaşık 24 saat oldu ve etkisi üzerimden geçmedi. Çok insancıl ve mutluluk aşılayan bir film. Zaman zaman salonu kahkahaya boğdu. Beyazperdenin yapacağı eleştriyi seveyim (!!bir1!!) Bu siteye bir daha bakamayacağım, bu filmi bile beğenmemiş, 3 yıldız vermiş ya, yuh! Sizin beyninize limon suyu sıkayım! Mutlaka izleyin :)