tam ti-ye alınacak türden olmuş. 1 ve 2nin yanından bile geçemez. başlarda iyi gidiyordu sonra telefon olayının suyunu çıkardılar. öğrencilerin saçma tepkisi, yok bana atma ona at kavgası, blah blah... bu seri umarım final olarak kalır.
İlk film,belki de sinema tarihinin en korkutucu filmlerinden biriydi. En azından benim en çok gerildiğim ve yerimden hopladığım film olduğu kesin. 2.film de aynı 1.film gibi kaliteli ve iyiydi. Ancak bu 3.film tami bir rezalet ilk iki filme resmen hayran olmuş biri olarak büyük hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle rezalet bir film olmuş saçmalık ötesi...
çok merak ediyorum,bu film dünyanın neresinde ilgi çekmişde,3.bilem çekilmiş ben daha 1. bile izlemedim ki okuduğum,fragmanlardan takip ettiğim kadarıylada gereksiz bir film.........!!!!
Tamamiyle bir fiyasko, ben Cevapsız Arama 1 çok sevmiştim, ikinci bölümü ise kaçıurdım. Ancak, üçüncü bölüm çok kötü ve daha ilk başlarda Yönetmen bize herşeyi deşifre ediyor hatta katili ondan sonra varın gerisini seyredin.
Amerika korku sineması taklit edilmiyor...Aksine,Amerikan sineması,Japon sinemasının ısıtılmış örneklerini 100/99 başarısız bir şekilde bize sunmak için çırpınıyor.Ama gerçekten de bu seri için gereksiz bir dönüş.Telefonla korku filmi ise sahiden gülünç.
bir japon filmi izlemeniz damağınızda lezzetli bir tad bırakabilir ikincisi tadı bozabilir üçüncüsü tiksinip bir daha tatmamanıza sebep olabilir hepsi aynı kurgu senaryo giriş gelişme sonuç sıkıldık artık aynı japon filmlerinden yeşilçam havasında aynı tarz filmlere son verme zamanı gelmiş japonlar için daha önce japon filmi izlemeyenlere önerebilirim ama onun dısındakiler uzak dursun
heyecanla dvdsini aldım seyretmeye koyuldum. cevapsız arama filminde hiç bukadar sıkılacağımı zanetmemiştim. çok sıkıcı berbat ötesi. hiç heycan yok gerilim yok korku yok. konu aynı olaylar üzerinde dönüp duruyor, mesaj atıldıktan sonra farklı bişe beklerken aynı şeyler oluyor. yeter artık diyor insan. ileri alıp seyredilecek bir film. devam olsunda ne olursa olsun diye sallamışlar filmi.