Cehennem Silahı 4
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Seriye, sağlam bir veda olmuştu. Özellikle, kapanış jeneriğinde gözüken fotoğraflar, geçmiş bölümleri anmamızı sağlamıştı. Film ayrıca, Jet Li nın Hollywood giriş vizesiydi...
ozzy-badd
ozzy-badd

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Serinin bana kalırsa en iyi filmiydi .
Filmde aksiyon sahneleri inanılmaz .
Ayrıca oldukça sıcak bir yapım , muhteşem ikilimizin ailevi meseleleri , filmi oldukça keyifli ve samimi yapmış :).

Jet Li müthiş bi kötü karakter olmuş ayrıca :) .

Kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşündüğüm serinin en iyi filmi :) .
10/10 .
hammerusta
hammerusta

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Pardon ya gene karıştırdım.Lethal Weapon 3’e senaryo yazmışlar,sonra beğenilmemiş ve bu senaryo Die Hard 3 için kullanılmış.Lethal Weapon 3 için ise filmde gördüğünüz o iğrenç senaryo kaleme alınmış.Dur bi okuyayım.........Hah tamam bu sefer doğru :o)))
code-voldemort
code-voldemort

18 Aralık 2006 tarihinde eklendi
cehennem silahi benim en beyendigim filmdir ve tam 4 serisi mevcut orjinal olarak zor buldum ama deyer keske devami olsa Cehennem Silahı 4 harika bir film jet li nin ilk hoollwood filmi ama harika oynadi ben butun seriyi izliyorum bikmadan bysss
-Lord-
-Lord-

13 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
filmin sonunda Jet Li’yi kızdırdıkları sahne çok manyaktı ,ben bile tırstım adamdam...filmde genelde çok iyi..
mahmut-saral
mahmut-saral

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
en sevdiğim aksiyon ve komedi serilerinden biri.
freemanaydin
freemanaydin

26 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle Harikaydı Mel Gibson un peş peşe yaptığı espiriler beni gülmekten öldürdü.Serinin en iyi filmiydi,,,Her ne kadar da Jetlinin Ölmesine de Üzülsemde Filmin Tadı damağımda kaldı tekrar tekrar izlenesi bir yapıt 10/10
serife0785
serife0785

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
yeri geldiğinde macera yeri geldiğinde romantik vede aksiyon ayrılmaz bir bütün. e filmde de hepsi olduğuna göre. çok güzel bir filmdi. tekrar tekrar izliyorum..