Büyü

throughout
throughout

26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle puanı çok düşük.. zaman zaman komedi boyutuna varsa da iyi bir gerilim.. özellikle final etkileyici.. 8/10
tugruldonmez
tugruldonmez

19 Aralık 2004 tarihinde eklendi
----sinemasever arkadaslar ---------internetten orijinal dvd satisi yapiyorum...bu da dükkanimin adresi, fiyatlar piyasanin neredeyse yarisi, ziyaret ederseniz sevinirim:

mailim:tugruldonmez@gmail.com
Tayfun O
Tayfun O

15 Aralık 2004 tarihinde eklendi
galada yangın çıkmış..işin garibi ben bu galaya davetliydim..hatta lcv yapıp adımı da yazdırmıştım..ama bugün dersim vardı ve acayip uykum geldi..eve gideyim dedim.. üşendim..hani uçak kazalarında son anda uçağı kaçıran şanslı yolcular olur...onlara benzettim kendimi...açıkçası son dakika haberini de görünce bunu filmin bi parçası sanmıştım önce...1 gün önce de sinema dergisinde bu film hakkında yazıyı okumuştum..orda da çekim aşamasında başına gelmedik kalmamış diye yazıyodu...walla bu kadar olaydan sonra artık bu cuma kesin giderim ben bu filme:) reklamın iyisi kötüsü olmaz
cream-2
cream-2

18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
volcano2002 ye yürekten katılıyorum. Şu filmi yabancılar yapsaydı -ki kesin yapmışlardır bunun gibi film- beğenmek için biryerlerimizi yırtardık. Ama Türk filmi olunca ne yazıkki iş değişiyor. 1 (bir) puan vermek gibi bir gaflet için biyerlerimizi yırtıyoruz. Dediğim gibi bunun sebebi AŞŞAÐLIK KOMPLEKSLERİDİR. Yine volcano2002’nin dediği gibi son yılların EN KÖTÜ TÜRK FİLMİ GORA’nın başarısızlığını diğer Türk Filmlerine atmayın!
buhran8
buhran8

11 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Bence bu film hakkında gösterime girmeden bir şey yazmak doğru olmaz, ancak bence bu tip bir filmin çekilmiş olması bile iyi bir gelişme ve bence artık Türkiye' de de iyi filmler yapılıyor. Ayrıca umarım diğer ülkelerde de iyi izlenir( en azından gösterilir.)
ozge-ilgin
ozge-ilgin

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
türklerin yaptığı en iyi korku. aslında grçekçi oynadıkları için bu kadar güzel yani o ayetleri okuyuşları falan. zaten İpek Tuzcuoğlu çok güzel oynamış bi de Özgü Namal. aslında bu kadar derine inmeleri yanlıştı zten onlarda anlamış bunu sette başlarına kötü şeylr gelmiş.ee bi de galasında çıkan yangın. bunlar tesadüf değil.. ama güzel film izleyn ;)
onurdolanbay
onurdolanbay

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
beyler the village ile karşılaştırmayın filmi the village aynı zaman zekice bir film mesajı var sonunda süprizi var değişik bir konusu var korku diye gidip ters köşeye yatan adam sayısıda çok the village nin puanı bundan çok iyi yani özel bir köy yapılmış film için ama bu film de çekici bir yön göremedim
fragilegirl
fragilegirl

20 Eylül 2005 tarihinde eklendi
türk sineması açısından yapılmış en iyi korku filmi bence.filmdeki öğeler güzel kullanılmış ama bazen yabancı korku filmlerine özenilmiş gibi de geldi
nilufererdal
nilufererdal

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu bence guzel ama oyuncular biraz daha guzel oynasalardı ve hemde erotik sahneler daha az olsaydi guzel bi film olabilirdi. =)
suadiyekartali
suadiyekartali

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
çekimlerinde şansız olaylar oldu hadi bu reklam için falan asparagas denildi ama galasında da yangın çıkmıştı yani gerçekten büyülü bir film gibiydi :D
Her neyse bence güzel film 10/7.8
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
konuya diyecek bişeyim yok filminde bir türk filmi olduğunu düşünürsek gayet başarılıydı ben gece izledim ve sonlara doğru tüylerim diken diken oldu oyunculuklar daha iyi olabilirdi ama türk filmi olduğu için hakkını vermek lazım güzeldi....
selçukluAslanlar
selçukluAslanlar

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
neden bu kadar az puan almış anlamıyorum bence en Türk korku filmi diyebilirim
fearless
fearless

17 Haziran 2007 tarihinde eklendi
O kadar mükemmel olmasada gerilim filmi olarak Türk sinemasında ilk adımdı inşAllah daha korku dolu filmler yaparlar..
faruk-sayin
faruk-sayin

30 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Türk sinemasını çok fazla beğenmeyen ve seyretmeyen biri olarak, Büyü filmi yabancı yapım filmlerle kıyaslanırsa elbette bu filmin cok başaralı olduğu söylenemez. ama yine de ben bu filmin Türk sineması için belirli bir seviyeyi yakalamış ve umut vaad eden bir film olduğunu düşünüyorum. Korku ve büyü bizim geleneksel inançlarımıza yabancı bir kavram, bu yüzden de elbette belirli bir aşama kat etmek zaman alacaktır. Bu film hakkında yapılan yorumların da umumiyetinin subjektif olduğunu fark etmemek işten değil. eger edebiyata -romana- ilgisi olan varsa korku romanlarının da edebiyatımızda yene yeni başarılı örneklerinin verilmeye başlandığını bilecektir. o yüzden bir konuda değerlendirme yaparken komplekslerimizi ve duygusallığımızı bir tarafa bırakıp sağlıklı bir şekilde değerlendirme yapalım lütfen.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu kadar eleştiri almasına şaştım doğrusu yani ooo kadarda güzelde değil bi başyapıtda değil ama en azından türklerin yaptığı güzel bi korku güzel olmuş yanii...!!!7/10