Büyü

ozzy-badd
ozzy-badd

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
eh işte...10/5...birazda olsa geriyor insanı...
kemerlee
kemerlee

22 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Korku filminden daha çok erotik bir film olarak görülebilecek olan, ne senaryosunda ne işleyişinde nede sonunda bi halt olmayan sadece ünlü bayanları yarı çıplak seğretmek için bakanların bitirebileceği bir film.
kepce29
kepce29

10 Aralık 2004 tarihinde eklendi
guzele benzıyor fragmanlarından
Majör-2
Majör-2

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Maksat 'biz de korku filmi yaptık kardeşim' demek.Hiçbir gerilim öğesi yok.Garip, kötü, fecaat bir film.
Burakrises
Burakrises

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
küçük yaşta izlediğim halde bir türlü kormadım filmden 10/4 oda en iyi şekilde
ilkerekleme
ilkerekleme

24 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
aslıhnda filmi izleyeli çok uzun zama oldu ama yinede yorumsuz olmaz
bir kere filmin başlangıcı iyi sayılır.ama direk girişte kızın annesini oynayan abla ile artık ninem yaşına gelmiş Suna Selen'in güğümlerini gözler önüne sermeleri ilginç.birde filmin müzikleri oldukça vasat.girişte arka fonda çalan müzik aczimendi topluluklarının zikir müzikleriyle,yamyamların tamtamlarına benziyor.ama genel 0olarak fena değil.ama bence karakterler genel olarak iyi değil.özellikle profesörü oynayan amcanın profesölükle yakından uzaktan alakası yok bence.filmde de belli oluyor ama amca akşamları fondiplenen akşamcılara benziyor ki senaristte bilmiş olacak ki yerleştikleri gibi amca hemen şarap bardaklarına filan atlıyor.birde bayan karakterlerde İpek Tuzcuoğlu ön palanda tutulmuş ama hepsi birbirinden kopuk bana kalırsa.bence araştırmaya mı gidiyorlar yoksa turistik geziyemi gidiyorlar belli değil.senaryoda mantık hataları var..birde kopukluk çok fazla.İpek Tuzcuoğlu'nun oynadığı karakterin üzerine yapılan büyüden sonra konu neredeyse orada kapanıyor..bence filmin erotizm seviyesi normal sayılabilir...çünkü Teen-Slasher'lerin çoğunda erotizm yükü daha fazla...birde şunu ekleyelim filmin korkuyla gerilimle yada germekle yakından uzakatan alakası yok çünkü sağlam korku filmi izleyicisi bu filmdeki korku sahnelerine ancak saçma bir tebessümle bakar...üç koca torba kanla korku filmi çekilse bizde onu çekeriz gibi büyük laf etmesemde yinede yanlış hatırlamıyorsam(2 milyon dolar)bu filmin bütçesiyle süper korku filmi çekilirdi...birde filmin sonunu zekice bağlamaya çalışmışlar ama öyle bir içine etmişler ki neyin ne olduğu kimin nasıl o hale geldiği belli değil...neyse bu daha başlangıç safhalarından umarız bundan sonraki''KoRkU'' filmimiz korku filmi olur...
daxekupse
daxekupse

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence film güzeldi...her filme vurun abalıya yapılıyor (özellikle de türk filmi olunca) yani hatalarda olsa filmde her güzelin kusuru vardır demek lazm.
naked-soul
naked-soul

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bir ilk için hiçte fena olmamış ama ben beklediğm kadarını bulamadım çok abartılıydı özellikle o yaşlı hoca rolündeki adamın rolünü o kadar soğuk oynaması çok gıcıktı birde adamın kafası kopuyor o kadar soğuk kanlılıkla karşılıyorki acaip saçma geliyor adama. ama filmi ilk sahnesi ise gerçekten güzel çekilmişti
jamesbond-2
jamesbond-2

21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Ya abi şu yorumları yazarken bi karar verin abiler ya biri iyi biri kötü yazıyor yorumları gidiyim mi,gitmiyim mi karar veremedim bu arada türklerin korku filminde korkunçluk mu arıyosunuz bence hiç aramayın çünkü bulamazsınız
Actor-Ums
Actor-Ums

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bence bir türk yapımına göre yinede başarılı. ama yurtdışındaki filmlerle kıyaslanamaz.
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Klasik türk korku film.Bizler daha iyi korku yapmak için daha çoook çalışmalıyız..
rradikall
rradikall

28 Ocak 2005 tarihinde eklendi
slm arkadaşlar maalesef beklediğimin altında bir filmdi GİRİŞ 0,GELİŞME 0,SONUÇ 0.ama kötü filmleri yapmadan iyi filmler yapamazsınız dimi?
blackinman
blackinman

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
pekte güzel bi film değil...
haylan-18
haylan-18

27 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Türk filmlerinin gelişmesi adına iyi bir film.Zaman zaman korktuğum sahnelerde vardı fakat ben oyuncuların performansına büyülendim.
marshmallow-2
marshmallow-2

5 Mart 2005 tarihinde eklendi
bence bu film ÇIÐLIK’tan ELM SOKAÐI KABUSU’ndan KÖY’den GAREZ’den ve aklıma gelmeyen bir sürü saçma yabancı korku filmlerinden çok daha iyiydi...