Yolda
    Yolda hakkında görüşlerin ?

FG77 FG77
    FG77 FG77

28 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
    Bu filmi Kristen Stewart sayesinde buldum.Cunku film izleme sevgim bu oyuncuyla basladi.Bu filmi izledigimde filmden bir sey anlamadim.Cunku kitabini okumamistim.Sonra ara sira filmi acip izliyordum.Sonra kitabi satin alip okudum.Kitabi zevkle okudum cunku okurken filmi izledigim karakterler uzerinden gidiyordum.Oyle okumak guzeldi.Kitabin duragan yerleri var ama genel olarak guzeldi.Film pek kitabi yansitmamis ama benim icin On the Road filmi ve oyunculari ozel kalacak...Imdb puanim 6/10
    Alp T.
    Alp T.

14 Ocak 2017 tarihinde eklendi
    Aynı adlı ünlü kitabından uyarlanmış olan On The Road, bir roman yazmaya çalışan Sal'in yolculuğu sırasında tanıştığı Dean ve genç karısı Marylou ile yaşadıklarını ve bu esnada da hayatı deneyimlemelerini anlatıyor kısaca.

Filmle ilgili hoşuma giden birkaç şey var. Öncelikle oyunculuklar başarılıydı. Garrett Hedlund, Sam Riley ve şaşırtıcı bir şekilde Kristen Stewart oldukça başarılıydı. Amy Adams, Kirsten Dunst ve Viggo Mortensen de kısa rollerine rağmen filme renk katmışlar doğrusu. Bunun dışında ana fikir fena değildi ve manzaralar çok başarılıydı.

Ama olay şu, film konusu bakımından daha ilk dakikadan hata yapmaya başlamış. Hayatta özgürleşmek için uyuşturucunun, alkolün, çıplaklığın ve ahlaksızlığın serbest olması konusuna takılmış ve öylece kalmış. Böyle bir film, iyi yanlarına rağmen ne kadar etkileyici olabilir ki?

Ve tabii ki, filmin çok uzun süresinden de bahsetmemek olmaz. Filmin ele aldığı şeye rağmen ilk 1 saati oldukça hızlı geçti ama ondan sonra iyice yavaşlamaya başladı. Bu yüzden de filmi biraz sarmaya başladım. Ve film bomboş bir şekilde sona erdi.

Kısacası, her ne kadar 1-2 sevdiğim şey olsa da genel olarak On The Road gerçekten de yetersiz bir film ve büyük bir kaçırılmış fırsat. Eğer konusunu başka bir şey etrafında çevreleseydi ve süresini iyice kısaltsaydı, ortaya daha iyi bir sonuç çıkardı, eminim. İzlemenizi tavsiye etmiyorum.

TOPLAM PUAN: 3/10