"yatağımın altındaki dünyada yaşayan bir adam delinin teki"diye konusurdum arkadaslarım arasında onun hakkında rüyalarımda onu cok bekledim ama gelmedi onu yenecek gücteydim :)serinin en güzel filmi freddy bir kahraman oldu benim gözümde :)
freedy nin büyük hayranıyımdır küçüklüğümden beri.elm sokağı kabusları da güzel bir filmdir.gerçekten adamlar iyi bir film yapmışlar.mutlaka ve de mutlaka izleyin.bu filmi izlememek büyük bir eksiklik..:D
Benim gördüğüm en iyi korku-gerilim filmi.o kadar güzel çekilmiş bir korku filmi ki,araya sokulan espriler insanı adeta zevkten 4 köşe yapıyor.Korkup aynı zamanda çok eğleneceğiniz bir film.Ayrıca freddy'nin üzerindeki o şirin,çizgili kazak bir harika.o kazağın aynısını çok aradım ama bulamadım.neyse film çok güzel.her bakımdan.izlemeyen yoktur ama olursa ben izlemelerini tavsiye ediyorum.
filmi 80 lerin teknolojisine göre düşünürsek gayet başarılı insanı bazı sahnelerde havaya zıplatabiliyor.yani çok korkunç korku filmi seviyorsanız kesin izleyin derim saygılar.
işte çocukluğumun kabusu freddy kruger :)) küçükken nedense çok korkuyodum ondan.korktuğum halde izlemek hoşuma gidiyordu ama :) filmi her gördüğümde çocukluğuma gidiyorum.çok güzeldi yaa