balci60500
20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyen yoktur bir efsaneden bahsediyoruz fredy krueger bu seri harika bu bölüm bir harika güzel oyunculuklarla süslenmiş bir şaheser, fredy serilerini 5 yaşından bu yana izlerim hiç unutamam,filmin sadece korkmak yada ürpermek için müziği yetiyor, serilerinde bu kötü dediğim çıkmadı ayrıca hepsini beğendim,daha böyle korku filmi az yapılır, kesinlikle hala izlemeyenler varsa izlesinler kaçınılmaz bir film tahtını hakediyor.
elm sokağı kabuslarını ortaokula giderken korkarak izlerdim.liseye başladığımda küçük kardeşimi korkutmak için izledim.üniversitede arzumla izledim.şimdi yaşım 30 hala eğlenmek için izliyorum.renkler harika.hele fredy nin kazağına bayılıyorum.
elm sokağı kabusu serisine çocukluğumdan bere hastasıyım bu film muhteşem korku bilimkurgu bir film beni çok etkiliyo bu seriside çok sürükleyi bir film şimdiki filmlerle kıysaladığımız zaman freddy krueger bir efsane ve şimdiki filmlere bin basar bence
her izledikten sonra bi iki hafta rahat uyuyamadıım(rüya görmiyim diye gözlerim açık çünkü),5-6 yaşlarımın efsane filmi.sokağın adından bile tırsardım yani:elm! efsanedir kendisi...
şimdi bakıyorum da, özellikle ilk yani bu filmde, kızın rüya gördüğü anlardaki atmosfer ve de filmin tema müziği mükemmel. bu müzik kadar etkileyen birmüzik ''halloween'' filminin dışında yok gibi. şimdilerde her ne kadar anılarda kalmış olsa da, çocukluğun ''tırstırıcı yan etkili, yorgan altının çocukluk korkularından''.
Kabusun başladığı film...Korku sinemasının en çok tutulan karakteri olan Freddy’nin doğuşu...Ama seri gittikçe acayipleşiyor...Ah bir de komedi unsurları katmasalar....