Karanlıktakiler
    3,4
    Karanlıktakiler hakkında görüşlerin ?

braveheart67
    braveheart67

19 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
    Büyük bir sırrın mahvettiği bir ailenin hikayesi. Kötü diyemem ama izlemeseniz de olur. Meral hanımın oyunculuğu mükemmeldi. Kadına film boyunca gıcık oluyorsunuz. Filmin sonuna gelince acıyorsunuz.
    vasifsizmuhendis
    vasifsizmuhendis

17 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Çağan Irmakın filmlerini beğenmeme gibi bi lüksünüz olmadığını bilirseniz izlerken daha çok zevk alırsınız.

yalnız konu itibariyle çok yaratıcı, orijinal bir film olmadığı da açık. anlat istanbul adlı filmin uyuyan güzel hikâyesine benzer bir konu ele alınmış ve ne tesadüftür ki o hikâyede kızın abisini oynayan egemenin ta kendisidir. erdem akakçeyi bu filmde tanıdım. ilk defa dikkatlice izledim ve acayip bi tılsımı olduğunu fark ettim, kendini izlettirmeyi beceriyor. eee ne demişler; erdem akakçe karanlıktakiler içindir ;)
    Majör-2
    Majör-2

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    İzlerken mideme kramplar giren, sıkıntıdan ve kasvetten dolayı daraldığım ama oyunculuk açısından başarılı bir yapım...

Beğenene karışmam ama ben bu filmi oturup bir daha izlemem...6/10
    sofican07
    sofican07

13 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    çağan ırmağın en sevdiğim tarafı kendi istediği tarzda filmler çekmesi ve filmine göre seçilmiş oyuncu kadrosu.Film durağan ilerliyor ama konusu itibarı ile çok güzel ve filmin sonunuda düşünecek olursak abartısız orijinal bir film.Eğer filmde biraz hareketlilik olsaymış sanırım biraz daha beğenilirmiş(halkımızın talebi bu yöndedir genelde).uluslararası ödül alabilecek nitelikte kaliteli senaryoya sahip "requeim for a dream"filmi tadında ama o film daha sürükleyici idi.10 üzerinden 7 verdim.
    Ekrem Doydu
    Ekrem Doydu

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çağan Irmak ın En sevdiğim yanı her filminde farklı konulara değinmesi. Bu filminde de oyunculuk hat safada olmuş özellikle Meral Çetinkaya resmen yaşayarak oynamış. Film biraz ağır ilerlediğinden dolayı yer yer sıkabiliyor. Ama iyi bir nedeme olduğunu söylemek gerek. 10/7.5
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    harika bir film !!! müthiş oyunculuklarla bezenmiş öyküsü, kurgusu, mekan seçimi ile harika yönetilmiş bir film. yeni bir 'ellen burstyn - bir rüya için ağıt' yaratmış resmen çağan ırmak. başka söze gerek olduğunu pek sanmıyorum kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. süpriz sonu ile herkesin beğenisini kazanacağını düşündüğüm bir film.kesinlikle izleyin derim 10/9
    gogola
    gogola

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Çok iyi bir konu, tam bir sanat filmi. Oyuncuların performansı süper. Meral Hanım ayakta alkışlanacak bir performans gösteriyor.Çağan hızlı adımlarla ilerliyor, bravo. Film aslında toplumda çok bulunan insan portrelerinden bir kesiti o kadar iyi gerçeklikle sunuyor ki bir an gerçek dünya hissi uyandırıyor. Kamera çekimlerinin kalitesi ve tekniği, anıların anlatış şekli herşeyiyle çok iyi. Anne-Oğul harika. 7 puan.Mutlaka İzlemelisiniz.
    ramizdesica
    ramizdesica

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Bana göre Çağan Irmak ın en güzel filmi sonu Issız Adam ve Babam ve oğlum gibi abartılı olmadığı için Türk halkı tarafın rağbet görmeyen,hak ettiği yeri bulamamış bir yapım
    enesnail
    enesnail

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
    anlattıkları bakımından güzel bir film. ama sıkılıyorsunuz şu film bitse de sonunu görsem diye. filmin geçmişi hatırlama sahneleri için çağanı tebrik etmek lazım gerçekten iyiydi. durgun filmlere sabrınız yoksa sakın başına oturmayın.
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

17 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Çağan Irmak ın tüm filmlerini izleyen biri olarak bu filminide beğendiğimi söyleyebilirim.Geçmişi çoğu insan ki buna bende dahilimdir karanlık bir tarafa koymak isteyebilir ama geçmiş hiçbir zaman karanlıkta kalmaz ve gelecekte olumsuz bir biçimde insana yansır.Gülseren hanımda (Meral Çetinkaya) bu geçmişiyle beraber yaşamış ve geçmişini karanlığa asla gönderememiş ve onun olumsuz yansımasıyla yaşamak zorunda kalmıştır.Kısaca şunu söyleyebilirim geleceğe yön verenin bu filmde geçmiş olduğunu görmekteyiz.Ben bu Çağan Irmak yapımına 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.Çağan Irmak filmlerini sevenler benim kanımca bu filmide beğeneceklerdir.
    keciboynuzu1985
    keciboynuzu1985

11 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Daha 'karanlıkta' olan anne portresiyle, tam anlamıyla 'sınırda' olan oğul figürünün(filmdeki metaforik yüklemelerden anladığım kadarıyla) birbirlerine ancak bir uçurumun 'iki karşıt' kıyısı kadar uzak oluşunun üstüne basan filmin belki de tek eksik yanı, 'patrona duyulan platonik' aşkın -yönetmenin tercihi de olabilecek biçimde- yeterince verimli işlen(e)memesi. Ancak, filmi bir bütün olarak değerlendirdiğimde; Çağan Irmakın, adı üzerinde bu karanlık hikayeyi, flu bir fonda ve hazin bir tonda çekerek, sinema sanatının plastik ve retorik boyutlarını uyumlu bir biçimde kullanarak dört başı mamur bir iş ortaya çıkarmış olduğunu görüyorum.
    üsstad
    üsstad

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    biraz sıkıcı gelebilir. karakterleri tanıdıkça filmin ortalarında acaba ne olacak diyorsunuz ama ufak bi şaşkınlıktan sonra oda geçiyor ve bir bakıyorsunuz kii film saçma bir yerde saçma bir şekilde bitmiş. aslında genel itibarıyle güzel denilebilir senaryoda birkaç değişiklik yapılırsa tabi. oyunculuklar çok iyi , yönetmende çok iyi ama dediğim gibi senaryo yetersiz ve askıda kalmış gibi görünüyor. iyi seyirler ...
    nskmourinho
    nskmourinho

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Çağan ırmakın sert düşüşü devam ediyor.Yenilik adına hiçbir şey olmayan farklı işlemiyle klişe bir senaryoyu yutturacağını sanmış 5/10
    Cagri Temizyurek
    Cagri Temizyurek

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    çok güzel çook.. bazı yerlerde meral çetinkayanın oyunculuğunu abartılı bulsam da filmin sonunda vazgeçtim olanı öğrendikten sonra.. kurgusu ve özellikle oyunculukları ile bir başyapıt.. 8/10.
    throughout
    throughout

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Çok etkileyici, harika bir film... izlemeyenler çok şey kaybeder.. izleyip de bu filmi anlayamayanlar hislerini ve algılarını gözden geçirmeli...