Kanımdaki Barut
    2,3
    Kanımdaki Barut hakkında görüşlerin ?

sameraw
    sameraw

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar o kadar kötü film senaryo varken haluk piyesin emek verip başarıyla yaptığı bir film.kendine öven amerikan savaş filmlerinden daha ii bence
    fbteam07
    fbteam07

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Sen ne diyosun sasili kardeş daha vizyona girmeyen filmleri gelecek program kısmından yorum yapıp izledim diyen yorumcular var. inan onlara filmi ne ara izlediniz demekten bıktım artık fragmanına bakıp yorum yapıyorlar. Bunlar galadanda önce kopyasından izliyorlar heralde :)))
    oyundelisi333
    oyundelisi333

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    ben haluk piyesi pusat dizisinde tanıdım eminim pek çok kişide pusat diziis sayesinde tanımıştır umarım beklenen beğeniyi hakader
    sasili
    sasili

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    luk piyesin boyle film çekmesi falan büyük bir olay,filmi izlemeden yorumda bulunamıyoruz ancak cesaretli bir şekilde kendi çekiyor.
    baris8299
    baris8299

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    ntv spor cafede izledim biraz önce oyunculuğunu ve kişliğini beğendiğim birisi haluk piyes ve filme cok emek sarfedilmiş başka semtin çocukları filmi bilinmesede fazla cok güzel bi etki bırakmıştı bende umarım bu filmde onun tadında olur...