Muhsin Özcan
30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
izlenilmeyecek bir polisiye ben boşu boşuna izledim imbd puanına kandım kesinlikle izlenilmemesi geerkiyor sırf ünlü isimler diye abartılmış çok karışık olaylar sönük donuk ilerlemekte
Hugh Jackman... Müthiş performans. Ayakta alkışlanıcak performans izletti bizlere. Uzun zamandır bu kadar iyi gerilim flimi izlemedim. Flimi izlerken gizem ve gerilimi sürekli hissediyorsunuz. Böyle flimler çok gelmez. Tek bana göre kötü olan yan final. spoiler: Herkes babaya ne oldu sorusunu düşünmüştür. Tabi ki bir yönetmen hatası değil ancak daha net bitirilebilirdi. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
İzlenmesi gereken filmlerden olduğu kesin. Sarsıcı ve güçlü bir film izleyeceksiniz. Başrollerden ve yönetmenden bağımsız olarak söylemek gerekirse tam bir ekip işi.
Süresinin uzunluguna rağmen kaliteli güzel bir film. Senaryo, Teknik ekip oyuncuların performansı ve gerilimin filmin butünune yayılması filmi muhteşem kılıyor. Zevkle izlenilecek bir film
Berbat film hınç filmi olan ittifak filmi buna bin çeker çok güzel yorum yazanlar co çok aşırı profesyonel ya da çok acemi millet sahne için oyunculuk için izlemiyor olaya bakıyor ve olay da gayet basit ve hiç ters köşe yok zamanım bosa geç ti hint filmleri baştan sona ustalıkla çekiliyor bunun gibi 2 saat boşuna sahne çekmiyor açıkçası bosa zaman kaybettim hiç tavsiye etmem
Oyunculuklar konusunda edilecek söz yok ama dikkatli bir izleyiciyseniz sonunu tahmin edebilirsiniz ve bu da filmin heyacanının bir nebzede olsa azalmasına yol açıyor.
Çok bir şey beklemeyin zaten filmde onu size pek vermiyor oyunculuklar iyi kaliteli bir yapım boş vaktinizde açın izleyin suçluyu bulun rahatlayın uyuyun.
Filmde çok eksik vardı mesela labirent olayı açıklanmadı ve pederin evinin altında çıkan adam holly jones un eşi idi ama neden adam yıllardır orda duruyodu anlayamafım doğrusu ve peder neden tutuklanmadı
Öncelikle Jake Gyllenhaal‘a dedektif rolü gerçekten çok yakışmış. İzlerken oldukça keyif aldim. Hugh Jackman ise resmen senaristin azizliğine uğratılmış. Kızlardan birinin bulunduğu hastane sahnesine kadar çok çok keyifle izledim. Fakat keşke o an film orada bitseydi inanın o finalde bile daha mutlu olurdum. Kızınız kaçırılıyor nerede olduğunu anlıyorsunuz ve ‘’ merhaba kapınızı tamir edicektim’’ sahnesi sizi karşılıyor. Nasil bir saçma olay örgüsüdür bu. Peki ya labirent mevzusuna ne demeli? Ne anladık labirentten. Finali başara bilse 10 üzerinde rahat 8,5- 9 verebileceğim bir filmken 5,5-6 puan ancak alır. Çok yazık edilmiş bir film, türünün en iyilerinde olabilecekken bile bile uçurundan atlamış.
Arkadaşlar filmin en sıkıntılı durumu biraz uzun olması, bu yüzden yarım not kırdım. Bu kadar uzun ve karmaşık filmlerde illa senaryo açığı olacaktır. Ancak film kendini izlettiriyor. spoiler: Yılanları olayın içine tam olarak sokulamamış havada kalmış.. Ayrıca labiret ip ucunu sadece bir kolye ile ilişkilendirmek benim beklentimi karşılamadı. Ben yer altında bir labiret olması ve orda bir çok kaçırılmış ölü yada diri cocuk olmasını beklerdim. Labirent altında eski kaçırılmış cocuklarla beraber Keller Deverde bulunup film nihayete erdirilmeliydi. Bana biri bu filmi izlemeli miyim diye sorsa kesin tavsiyede bulunurum.