ankyra-tekin
7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
lümpen sevgililer tam size göre gidin seyredin.bir alışverişveriş merkezinde patlamış mısırınızla filmi seyrettikten sonra kredi kartınızla da alışveriş yaparsın maksat sermaye büyüsün karına kar katsın.
bence bır turk fılmı ıcın gayet basarılı ve guzell ılk yarı asırı olmamakla gulumsetıyor ıkıncı yarı duygusala baglıyor gercekten romantık komedı adı gıbı :)
arkadaslarımın zoruyla gittim ama cok begendim.mükemmel bi oyunculuk olmasa da türk oyuncuların bu tarzda yaptıkları ilk film ve cok sevdim. insanın izledikçe izleyesi geliyolar yahu
Çakma diyen arkadaşım, sende bla ,bla yazarken amerikan kültürüne özenmişsin.Amerikan yapımı birçok filmi izlemedik mi şimdiye kadar?Onları izlerken iyi de türk olunca mı çakma? Ben izledim.Oldukça keyif de aldım.Çok muhteşem diyemem ama,birçok abd filminden güzel.Gülümseten,keyifli bir film.Hafta sonu yapacak birşey bulamıyorsan izlenebilecek bir film.Komik olduğu da söylenebilir.Ben 7/10 puan verirdim.
filmi izlemk için erken gitmştm anck yer bulamdğm için geç saate izledim. çok eğlnceli ve sıkılmadan izliyebilecmz türden bir film olmş. Gürgen öz yine bir numara...
Elit bir hayat tarzının ürünü olan aşk ilişkilerini ele almış. Tarzı tam olarak Hollywood. Hani isimler değişse anlamazsınız bile bir Türk yapımı olduğunu. Yine de keyifli bir film, iyi de oyunculuklar sergilenmiş. Söylemeden geçemeyeceğim, Sinem Kobal sandığımız kadar hoş değilmiş. Film bizi aydınlattı sağolsun : ) 7/10
romantik komedilerin hepsi birbirinin hemen hemen benzeri oluyo zaten, hangi ülkenin filmlerini izlerseniz izleyin..
direkt afiş ve fragmana bakıp amerikan özentisi diyip filmi izlememek bence yanlış.. kesinlikle çok eğlenceli bir film.. sinemada veya dvdsi çıkınca mutlaka izleyin bence pişman olmazsınız..
hem kadro kaliteli hem film eğlenceli olmuş..
neredeyse 10 üzerinden 10 alan avatar filmi için bile çalıntı denirken, bu film için çakma bi film diyip direkt kafadan filmi silmek yanlış olur bence..
gayet hos ve güzel bir film..herkesin emegine saglik..Genc ve diger filmlerde 2.planda kalan oyuncularin oynadiklari neselendirici bir film ilk gün gittim pisman olmadim..tavsiye ederim