Romantik Komedi
    3,3
    Romantik Komedi hakkında görüşlerin ?

innocent8484
    innocent8484

16 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Eğlenceli ve güzel bi film olmuş.bu tarz filmlerin sayısını fazlalaştırılması gerek, buna ihtiyacımız var..
    the-end-2
    the-end-2

11 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Yanii oyuncular için 5 puan.Güldüğüm sahneler 2 dir. O da Gürgen Özün old sahneler...Türkler Romantik komedi yapmasınDrama devam ;)
    sugosu3454
    sugosu3454

6 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filme kim ne derse desin kim ne puanı werirse wersin sadece we sadece gürgen özün oyunculuğu için bile bu film yaptığı espriler konuşma tarzı duruş bakış hareketler hepsi 10 numara süper gerçekten filmde 10 üzerinden 7 aldı benden sonuçta bu tarz filmler pek yok ülkemizde olanlarında hali ortada bazı oyuncuların farklı olmasyla çok daha ii olabilirmiş ama gürgen öz diyorum keşke sahneleri birz daha fazla olsaydı
    nskmourinho
    nskmourinho

1 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Ülkemizde şu ana kadar felaket denilebilecek niteliklerde romantik filmler çekildi.Bu filmi bu sınıfa koymak büyük haksızlık olur ancak sinem kobalın çok kötü oyunculuğu olmasa film bir sınıf daha atlayabilirdi yine de görülmeli diyorum 5.5/10
    zodiac-kadir
    zodiac-kadir

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    daha sığ daha basit yapılabilirmiydi bilmiyorum ama daha kötüsü yapılana kadar en kötüsü bu sanırım
    Demirtas
    Demirtas

26 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Son derece keyifli ve eğlenceli. Çok sıcak bir film olmuş. Oyuncular rollerinin hakkını vermişler. İlk saniyesinden son ana kadar büyük zevk veriyor.
    aytac-001
    aytac-001

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    gürgen öze bittim film güzeldi amerikan tarzı aşk filmiydi güzelde başarmışlar ..7.5/10
    Majör-2
    Majör-2

22 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir filmdi.Romantik bir yapımdan daha çok bir komedi filmi...Konu gayet güzeldi, mekanlar çok güzeldi, mekanlarda kullanılan aksesuarlar çok güzeldi.Sözün özü ayrıntılara çok fazla önem verilmiş ve bence bunlar filme artı bir değer katmış.Çekim teknikleri açısından da çok başarılı bir film.Türk Sineması için oldukça yenilikçi bir frilm olmuş.Cemal Hünal dışında da oyunculuklar çok başarılıydı.Cemal Hünalın nasıl oyuncu olduğunu anlayamamış ve kendisine rol veren yönetmenlere hayretler içinde bakan birisi olarak diyebilirim ki, bu şahsın oynadığı filmlerde Cemal Hünalın yerine başka bir oyuncu olsun aşırı bir fark katar filme.Mesela bu filmde bile bir Engin Altana bakıyorum bir de Cemal Hünala çok ciddi derecede yetenek farkı var arada.Özet olarak şunu söyliyeyim:Bu filmi izleyin, hiçbir şey kaybetmezsiniz, aksine çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.Hakikaten de çok sıcak bir film ve görsel anlamda da çok başarılı.Cemal Hünal oynadığı için 7/10 veriyorum, eğer o olmasaydı kesinlkikle çok daha yüksek bir puan alabilirdi bu film...
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

22 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Çok keyifli, hoş bir film, bayagı güldürüyor, eğlendiriyor..
    üsstad
    üsstad

çok güzel bir film olmuş. 10/10
    sevketkop
    sevketkop

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    değişik ilgi çekici bir konusu yok.pekte komik ve romantikdi denemz ancak vakit geçirmek için tavsiye edebileceğim eğlenceli bir film...10/6
    Chev
    Chev

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    Sedef Avcı ve Gürgen Öz için seyretmiştim ama daha fazlasını buldum diyebilirim..iyidi..
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    arakdaslar kolay fılm begenen bır yapıda degılım ama turk fılmı olarak bence 10 numara fılm olmus zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsunuz sıddetle tavsıye edıyorum 10/9.5
    sepol07
    sepol07

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    filmde özellikle sedef avcının başarılı oyunculuğunun damgası var. son zamanların en romantik türk filmi. ben çok beğendim.
    ewalove
    ewalove

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
    filmi bugün izledim,öncedende söylediğim gibi amerikan çakması bir film olmuş,neden sürekli amerika özentisi olmaya çalışıyoruz bilmiyorum.Amerikalılar yapınca izliyoruz cünkü onların kendine ait olan bir tarzı ve bu yüzden izleniyor.Biz ise onları taklit ederek saçmalıyoruz.Daha farklı ve özgün olunabilseydi gerçekten iyi bir yapım olabilirdi.Daha filmin sonundan ne olacağını tahmin etmiştim ve yanılmadım..Hele Sinem Kobal ayrı bi olay zaten ondan bahsetmeye bile gerek yok.Ayrıca filmi Gürgen Öz kurtardı diyenler,nesini kurtarmış anlamadım yaptığı bel altı iğrenç espirilerimi kurtarmış acaba?