Eşrefpaşalılar
    3,3
    Eşrefpaşalılar hakkında görüşlerin ?

97hasan
    97hasan

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Dün izledim, tek kelimeyle muhteşemdi..
    Genel olarak komedi filmi değildi.. Duygusallık, aşk, insan sevgisi daha baskındı.
    Oyunculuklar süperdi. Hepsi profesyonelceydi.
    Müzikler Yücel Arzene ait desem yeter sanırım. Filmin içinde Devrim Gürenç ile düeti vardı (iki alyanstaki bayan)
    Tiyatrosunu izleyenler o tadı bulamayabilir (tiyatro sıcaklığı ayrıdır tabi) ama sinemadan çıkınca yüreğinde filmin, hikayenin sıcaklığını hissedecektir.
    mimardindar
    mimardindar

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
    bende dun akşam izleme fırsatı buldum kesinlikle son zamanların en anlamlı en iyi kurgulanmıs filmlerinden biri izlemek lazım. oyuncular harika konu daha harika izlemeye gidenler pişman olmaz mutlaka izleyin.
    guardian974
    guardian974

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar Ben açıkcası şöyle diyim film Birincisi Süper İkincisi Ailece İzlenebilir bir film üçüncüsü Kesinlikle pişman olmıyacaksın ve şöylede diebilirim bu filme giden bir daha gitmek ister bu kadar büyük konuşuyorum
    nadircan21
    nadircan21

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
    kaliteli ve seviyeli bir film.izlenmeye kesinlikle değer.
    basterghost
    basterghost

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Yakın zamanda izlediğim en iyi türk filmi diyebilirim. Konusu, seviyeli espirileriyle mutlaka izlenmesi gereken bir film.
    hakkifigo
    hakkifigo

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Film gerek parça parça gerek bütün olarak müthiş bir anlatım sergiliyor. Kesinlikle gidilmesini tavsiye ediyorum...
    alisokel
    alisokel

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Bugün izledim ve çok beğendim... Usta oyuncular kendini göstermiş... Ama sanki yanlış yerde bitiyor... Her şey anlaşılıyor, bütün taşlar yerine oturuyor, tam anladık dediğiniz anda bitiyor... Ama ben yine de beğendim. 10 üzerinden azıcık ittirmeyle 8 veriyorum...
    atikefe
    atikefe

bu film 10 numara ya.mutlaka izleyin.ama mutlaka
    karahan-hami
    karahan-hami

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    İşin doğrusu çoğu film yapımcısı filmlerinin finallerinin etkileyici olmasını ister,buna bağlı olarak izleyiciyi şaşırtan,hüzünlendiren ya da parçaları birleştirmesini sağlayan ögeler sunar.Ne yazık ki 'Eşref Paşalılar' yapımında bunu göremedik filmin akışı gayet iyi giderken bazı yerlerde konuların aniden kopuşu ve finalinde bir bütünün sağlanamaması filmin vasat yönleriydi.Gelgelelim bir arkadaşımız demişki 'hocanın içki sofrasına oturması yanlışdı'Ben burda yanlış birşey göremedim hatta oldukça örnek bir davranış sergilemiş hocamız neden mi?Aslında en çok ilim irfana ihtiyacı olan insanlar içki sofralarından,bataklıklardan toplanmalıdır.Peygamberimiz(s.a.v) de böyle yapmış.Hocamızın bu davranışı sergilemesi bilakis imrenilecek bir hadisedir.Toparlayacak olursak oyuncu kadrosunun geniş oluşu ama bizi nedense bir türlü filme bağlı kılamaması filmin eksileriydi.Artılarına gelecek olursak son zamanlardaki en iyi eğitici içeriklere sahip olmakla beraber ders olarak bile izletilebilecek bir yapım olmasıydı.
    xy1234
    xy1234

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    flimin konusu çok ilginç biletimi şimdiden ayırttım
    furiously
    furiously

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    konu filmin çok üstünde.açıkçası beklentilerimi tam karşılayamasa da gidilmesi gereken bir film.yine de güzel olmuş böyle filmlerin devamını diliyoruz
    seasidetiger
    seasidetiger

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Eşrefpaşalılar, ne yalan söyleyeyim bu filme bakış açım taraflı ,biraz yapımı kayıracağım. Nihayetinde bende bu semtte çocukluğumu geçirdim. Semt kültürünü işleyen bu film çok ses getireceğine inanıyorum. Ancak bir türlü yer bulup filmi izleyemedim.):
    gordeslideniro
    gordeslideniro

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    İnsanı duygu seline boğan mükemmel bir film. Argo ve küfürle beslenen saçma sapan filmlerle ayakta durmaya çalışan sinemamızda maneviyattan beslenen kaliteli filmlerind e yapılabileceğini cümle aleme gösteriyor herkese izlemesini tavsiye ederim...
    erdemceliker
    erdemceliker

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    F.Gülen propagandası yapan çok basit ve kötü bir film..

Zamanınıza yazık.. Vereceğiniz paraya değmez..
    aslan33
    aslan33

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Filmi merakla bekliyorum. Fragmanından izlediğim kadarıyla kaliteli ve emek harcanan bir yapıma benziyor.