bence önyargısız bir yere bağlamadan izlenmesi gereken süper bir film olmuş o kadar saçma sapan filme verilen paraya yazık aıl buna verilen paraya yazık olmaz merak etmeyin hatta ailecek gidip izleyin eğer bakmayı bilirsek tabi...
merhaba çok güzel ve sıcak bir film.mahalle havasını bence çok iyi vermişler.konuda biraz kopukluklar var.eleni hocadan bahsediyor.ama ikisinin karşılaştığı sahneyi göremedik.ayrıca eleni ve 2 kabadayı arasındaki hikaye önceden biraz gösterilse idi belki daha iyi olurdu.o zaman mafya babasının nusreti neden mutlaka yanında görmek istediğini daha net anlardık.hatta ben ilk başlarda sanki başka bir adam filme dahil olacak diye bekledim.ayrıca nusret sevdiği kızın babası olduğunu biliyor muydu?herşeye rağmen oyunculara bayıldım.bir birinin rolü üzerlerine sanki bir elbise gibi oturmuş.bence hepsi rolünün hakkını sonuna kadar vermiş.emeği olanlara teşekkürler umarım devamı da gelir
çok güzel bir film en güzeli ailecek seyredilebilir olması zaten en güzeli bu değil mi yok insanın dramıymış yok harika bir kurguymuş senaryoymuş insan kardeşiyle sinemeya gitmeye çekinir oldu filmi yapanları tekrar gönülden kutluyorum
Filmi kurtaran sadece bir kaç sahne var.Kopuk kopuktu film,biz film şimdi kopacak derken adamlar ışıkları açtı, ne oluyoruz demeden film bitti verdiğim 3 puan da sırf Türk filmi hatrına.