Eşrefpaşalılar
    3,3
    Eşrefpaşalılar hakkında görüşlerin ?

velnmt
    velnmt

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Fİlm genel olarak güzel, ancak senaryo az biraz kopukluk hissi veriyor. Davut dayının aşkı hastane sahnesinde bir görünüp bir kayboluyor. Biraz daha vurgulanmalıydı. Nusretin işleri bırakışı çok ani oldu. Bir de caminin yıkık dökük hali inandırıcı değil. Türkiyede hiçbir imam böyle bir yere tayin edilmez. Fazla abartılı olmuş. Bir de imamın kitapları arasında Darwinin kitabı var ki çok inandırıcı gelmedi bana. Abartılı. Ancak her şeye rağmen sıcak ve izlenesi bir film. 10/9
    ilvir13
    ilvir13

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    filmdeki kabadayılıkların biras garip gelmesi bi kaç oyuncudan kaynaklanıyo bence.ama klişe sonu hariç güsel filmdi.ben begendim
    nskmourinho
    nskmourinho

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Fazla basit bir film olmuş.Belaltı esprisi yok harika film yorumlarına da katıla katıla gülüyorum açıkçası.Filmin senaryosu,çekim sahneleri,oyunculuk dururken böyle bir şeyi kriter olarak almak tam bize yakışan bir şey.Film bana anlatmak istedikleriyle inandırıcı gelmediği gibi senaryoyuda hiç beğenmedim 4/10
    elpencee
    elpencee

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Bu nasil senaryo ya, abartili kabadayi soylem ve hareketleri, gereksiz goz kisma tokat atma ses yukseltme. Ne sacma bi filmdi. Senaryo liseli bi cocugun elinden cikmis gibi amatordu..
    scofield-
    scofield-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    komedinin belden aşağı olmadığına ispat bir filmdir.gerçekten kaliteli şeylere gülmek istiyorsanız hiç durmayın ve alın.harbiden kaliteli ;)
    Majör-2
    Majör-2

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Ortalamanın biraz üzerinde bir film...Yer yer gülmekten kırıldığım anlar oldu ama bence filmin bir tempo sorunu var.Filmin belli bir çizgisi yok.Bir sahnede gülerken hemen arkasından alakasız bir sahne çıkıyor..Yine de beğendiğimi söylemeliyim..7/10..
    hakanaymaz
    hakanaymaz

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Küfürsüz, cinsel içerik barındırmayan harika bir aile filmi. Çok komik sahneleri de vardı. Filmin hakettiği puan 8 ve üstü. Bu filmin az puan almasının nedeni önyargılı bazı arkadaşların (güya fethullaçıların propagandası yapılıyor diye) filme bilerek düşük puan vermesi. Onlara göre bir imam üç kağıtçı, suratsız, milletin arasına fesat sokan bir karakter olmalı. O zaman izlenirdi bu film değil mi(!)
    berk131415
    berk131415

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    ben eşrefpaşalıyım daha filmi izlemedm guzelmi peki
    carpediem
    carpediem

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    son zamanlarda bir türk filmini küfür duymadan bitirdim güzel bir filmdi ismi pek fazla afişe edilmedi ama abartılan filmlerden daha güzel bir film izlenebilir
    er77
    er77

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çoğu türk filminde bitse de gitsem dediğim oldu fakat bu film sonuna kadar seyrettirdi. zaman zaman gülmekten gözlerim yaşardı. yalnız filmin sonunu daha iyi bağlayabilirlerdi. bence izlenecek filmlerden...
    bayrahmi
    bayrahmi

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Bu filmi merak ediyorum...Anlatılanlardan dolayı olumlu yönde fikirlerim var...Umarım seyre değerdir.
    ibrahimkaratas23
    ibrahimkaratas23

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
    büyük bir beklentiyle gitmedim, beklediğimden çok daha güzel bir film olmuş. senaryosunda bazı eksiklikler var, arada kopukluklar olabiliyor, vermek istediği mesajı net bir şekilde veremese de sanatın sadece para kazanmak için yapılmayacağını göstermesi açısından da faydalı bir çalışma.. izlemeyenlere tavsiye olunur
    ilhan099
    ilhan099

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Harika bir türk filmi küfürsüz komedi dram yapabilen yapıyor işte kanıtı kesinlikle izleyin pişman olmazsınız...
    fhosoglu
    fhosoglu

21 Mart 2010 tarihinde eklendi
    çuvalla para harcanan bir çok türk filminden güzel. En azından bir mesaj veriyor.
    yasamzaman
    yasamzaman

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
    sinema salonunda boğulduğumu hissettim. zorlama bir film.