Ayı Teddy
    3,7
    Ayı Teddy hakkında görüşlerin ?

hamuki
    hamuki

29 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir film. Oyuncak bir ayının canlanması üzerine yazılmış değişik bir senaryo. Gülmek istiyorsanız tavsiye ederim.
    Jedi M.
    Jedi M.

8 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Filmi haftasonu izledim. Seanstan çikista hala gülüyordum. Su anda bile aklima geldikçe hala gülüyorum. Son zamanlarda bir filme " Eyvah eyvah " hariç bu kadar katila katila güldügümü hatirlamiyorum. Mükemmel bir komedi. Tipik bir grotesk komedi diyebilecegim tarz. Bana 80'lerin "ZAZ" filmlerini hatirlatti. Ted, stereotipik, gamsiz ve patavatsiz ayicigin teki ! :))) John(Mark Wahlberg) ise bizim oralarda "geek/inek" dedigimiz tiplerden. Lori Collins adindaki muazzam kizla (Mila Kunis) beraber olma sekli bile onun tiplemesine tam uygun. Film bastan sona komik olmayi basariyor. Bazen o kadar gülüyorsunuz ki, aradaki ince esprileri kaçirabiliyorsunuz. Film öyle müthis bir sonla bitiyor ki, sinemadan kalkarken yerlere iyi bakin, bir seyler düsürmüs olabilirsiniz. Benim "dibim" düstü, bulana kadar canim çikti. :)))))))) Ya, bu film var ya, hani anlatilmaz yasanir denir ya, iste o tip filmlerden. Mutlaka gidip sinemada izleyin. 2 saat boyunca sadece desarj olmuyor, çok mutlu ve kahkahalar içinde sinemadan ayriliyorsunuz...
    Enis Kutluözen
    Enis Kutluözen

7 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Başlangıçta ilk 10 dakika kadar, "nerden geldim bu çocuk filmine" diye hayıflanırken, ilerleyen dakikalarda bu kadar güleceğimi, eğleneceğimi tahmin edemezdim. Masum bir oyuncak ayıdan böylesine fırlama ve serseri bir tip yaratmak çok dahice geldi bana. Keşke başrol için daha sempatik/yakışıklı bir aktör seçselermiş.
    Vokal S
    Vokal S

21 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    Çok kötü bir film de değil, iyi bir film de değil vasati düzeye sahip bir film. Boş vaktiniz varsa izleyin derim. Tabi izleme tercihini de sinemada değilde evde kullanmanız yerinde bir karar olur.
    Ogulcan B.
    Ogulcan B.

21 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    Bir Family Guy sever olarak bu filmi kaçıramazdım bu yüzden filmin ülkemizde sinemaya girmesini bekliyordum ve bugün gittim sinemada izledim.Filmi izlemeden önce hem imdb puanı,hem family guy'ın yaratıcısından çıkması ve filmin iyi bir hasılat yapması beklentilerimi yükseltti peki film beklentilerimi karşıladı mı? Tam olarak beklentilerimi karşılamadı.Film nerdeyse baştan sona sıkmadan izlettiriyor,evet izlerken keyifli bir zaman geçirdim ama şöyle bir şey var ki film dizi havasındaydı sanki olay kurgusu biraz kopuktu bu beni biraz rahatsız etti diyebilirim.Komedi bakımından tebessüm ettiriyor hatta kahkaha attığım sahneler bile oldu,film keşke biraz daha eğlenceli olsaydı yani demek istediğim daha fazla uçuk kaçık komedi dozajı yüksek sahneler olsaydı hem seyirciyi daha fazla etkilerdi hem de gerçekten sağlam bir komedi filmi olurdu en azından benim gözümde ama bu haliyle de gayet başarılı bir komedi filmi.Filmde benim gibi Family Guy izleyenlerin alıştığı gibi göndermeler var ama göndermeler daha çok sanki Amerikan halkının anlayacağı tarzda göndermeler.Emin olun izlerken gülebileceğiniz ve keyif alabileceğiniz bir yapım Ted.Müzikler fena değil,oyunculuklar başarılı.Son olarak sinemada izlenecek kadar iyi bir film değil ama evde izlemenizi tavsiye ederim.

6.5/10
    Alp T.
    Alp T.

11 Haziran 2013 tarihinde eklendi
    Film biraz bilindik olsa da biraz Family Guy'a benzetilmiş bir film. Fena değil ama pek iyi değil. İzlenebilinir tabii ama fazla da tavsiye etmem. 2.5/5