Guy Ritchie, hayranı olduğum bir yönetmen. Zaten beğenin veya beğenmeyin, kendine has bir tarzı olduğunu kabul edersiniz sanırım. Kamera kullanımı, müzik kullanımı, sahne koreografileri, aksiyon ve eğlence dozu, diyaloglar, oyuncu tipleri, kısacası her bir unsuruyla tam bir Ritchie filmi. Oldukça eğlenceli, sürükleyici. Pek çok otorite ekibin kimyasını ve filmi genel anlamda yetersiz bulsa da, bana kalırsa hem ekip son derece uyumlu ve sempatik, hem de film gayet akılda kalıcı. Özellikle İtalya'da geçen bölümler hayranlık uyandırıcı derecede stilize. Son yılların popüler oyuncularından oluşturduğu üçlü, dediğim gibi çok "keyifli" duruyor. Vikander'in sempatikliği ve tarzı, yükselişte olan kariyerinde önemli bir başka adımı atmasını sağlamış. Hammer, Rus ajan rolünde, "Çelik Adam" Cavill de Amerikalı ajan rolünde uyumlu bir ikili oluşturmuş. Filmin asıl sürprizi ise, bu tarz filmlerdeki kötü kadın karakterine bambaşka bir yorum katan Elizabeth Debicki. Çok beğendim. Aksiyon ve komedinin başarıyla harmanlandığı film, türe yepyeni bir soluk veya aşırı orjinal bir fikir katmasa da, kesinlikle keyifli dakikalar vaat ediyor. Senenin görülmesi gereken yapımlarından.