Rollercoaster
19 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Parlak bir senaryo,üzerinde çok ugrasilmadigi için iyi sayilabilecek oyuncu kadrosuyla beraber heba olup gitmis.Film sirasinda izleyicinin kafasinda çok fazla soru isareti olusuyor ve çoguna cevap bulamadan akip giden hikayeyle beraber filmi bitiriyorsunuz.Orta karar bir TV filmi denebilir.Justin'i oldukça iyi buldum,zannediyorum zaman geçtikçe daha kaliteli islerin içinde kendine yer bulacaktir...6/10
konusunun orjinalliği sizi filme bir hayli hayran bırakıyor ancak bazı dialoglar şaka gibi. yinede sizi sıkmayan iginç bir film. ama daha güzel işlenebilinirdi.
Bu kadar ilginç bir hikaye anca bu kadar kötü senaryolaştırabilirdi, Will karakteri varoşlardan fırlamış bourne gibi işleyiş kötü bir Bonnie ve Clyde çakması, replikler iğrelti duruyor, aksiyon ve macera sahneleri çocukça, olaylar gelecekte geçmesine rağmen cep telefonu yok, arabalar silahlar 70'ten kalma, sistem eleştirisi yapmaya çalıştıkça komik duruma düşüyorlar, kurgu rezalettende öte, hele babası ne yapmış ne umudu ne olmuş kim neymiş nerden tanıyormuş, ucundan bir halt söylediler ama hiçbir açıklama ve derinlik yok filmde.Tek başlarına iki salak iki tabancayla devrim yapıyor bu tüm insanlara ve tüm devrimcilere hakarettir. 10/4
berbat bir film lambirt diye baslayip lambirt diye bitiyor.hangi zamanda yasiyorlar belli degil.son derece saçma tutarsiz bir film.insanlar bu hale nasil gelmisler bi açiklama yok madem gelecektesiniz arabalar neden 80 model.komik basit klise... kafada sorularla fimi izliyorsunuz mal gibi.hollywoodun seneryo kitligi çektigi bu filmden gayet açik anlasiliyor.filmin görüntü kaltesini düsünmezseniz 80lerde çekilmis bilimkurgu filimi gibi izleyebilirsiniz.sinemada izleyipte paranizi zamaninizi ziyan etmeyin derim...
Senaryo bu kadar iyi bu kadar güzelken bit rurukluk vardı filmde, yine de güzel vakit geçiriliyo ama çoook daha iyi işlenmeye müsait bir film. Filmin yapısı japon çizgi roman yapısında=)
Yapılan onca promosyon çalışmasına,bir araya getirilen oyuncu kadrosuna,moda çekimlerini anımsatan fiyakalı afiş fotoğraflarına ve ümitlerimizin en büyük nedeni yönetmen Andrew Niccol'a rağmen ''In Time'' koskoca bir hayal kırıklığı.Basit diyalogları,asla inandırıcı olamayan kurulamamış atmosferi,vasatı aşamayan oyuncu performansları ve televizyon filmlerini andıran çiğliğiyle 2011'in en büyük fiyaskolarından.Kendi adıma bu filmi Timberlake ve Wilde'ın birbirlerine koştukları,sinema tarihine geçecek kadar başarılı o tek sahnesiyle hatırlayacağım.
film konu olarak çok iyi düsünülmüs ve isleyis olarak da orta derecede daha iyi islenilebilinirdi bence.oyunculuklar iyi sikmayan sürükleyici bir film olmus
sinemada izlemeye değmeyecek bir film olduğunu düşünüyorum..ele aldığı konunun hiç bir inandırıcı tarafı yok..25 yaşına gelindği zaman kolunuzda bir zaman sayacı çalışmaya başlıyor ve o andan yaşamak için çalışıp zaman kazanmk zorunda kalıyosunuz her türlü ihtiyaç için zaman ödüyosunuz vs yaşlanmayı nasıl durdurabilirsiniz bir insana ölümsüzlük nasıl verebilisiniz..hadi bunları geç en değerli şey zaman ve bir arabayla zaman bankasına dalıp zamanı çalabiliyosunn saçmalıklarla dolu bi film darwinizmi savunan bir film inançsızlara bile keyif veremeiycek tarzda banall bi filnm