KaliteTAKİP
23 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
yaw arkadaşlar böyle filmden beklentiniz ne olabilirki tabiki eğlence aşk komedi bunların hepsini fazlasıyla karşılıyor özellikle Steve Carell bu adamın her filmi çok iyi bu filmdede yine üzerine düşeni yapıyor şiddetle tavsiye ederim iyi seyirler...
her anıyla keyifli bir film.bazen klişelere başvurduğu oluyor ancak genel olarak benzerlerinden bir şekilde farklı ve dikkat çekici olmayı becermiş bence.sanırım en büyük etken oyuncular.hepsi de harikalar.çok eğlendikleri her hallerinden belli.rahatlıkla gidip görülebilecek bir film.bundan uzun yıllar sonra bile,hiçbir şeyiyle olmasa bile,en azından bitime 20 dakika kala yaşanan o muhteşem "kesişme" sahnesi ile aklımda yer edecek.gerçekten son zamanlarda izlediğim en görkemli "doruk" anlarından biriydi.keyifli bir karmaşa.beğenmemek için sebep yok.
İzlemeden önce daha çok komedi ve kadınları tavlama sanatıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm ama izledikten sonra duygusal yönünün de ağır bastığını gördüm.Gerçekten senaryo üzerinde kafa yorulmuş ve emek harcanmış bu belli,oyunculuklar sağlam tamam sonu falan çok değişik bitmiyor ama beğendim ben,güldürüyor,düşündürüyor ve özellikle ilk yarısında biz erkekler için baya değerli tüyolar veriyor tabi bunu da ryan gosling yapmış..
2011 yılının en iyi romantik komedisi olduğu su götürmez ancak aynı zamanda son yılların da en iyilerinden.Senaryo,kurgu zaten çok ama çok başarılı,bir de hiç beklemediğiniz anda çıkan tesadüfler ve olağanüstü Steve Carell... Bu türdeki filmlerin sinir bozucu olmaması benim için yeterlidir ama bu sefer tadından yenmez bir gösteri var.Uzun süresine rağmen bir solukta izleniyor.
Bu sene eleştirmenlerin yere göğe koyamadığı Woody Allenın fantastik soslu romantik komedisi pariste gecelerden çok daha zeki, dinamik, eğlenceli ve çok daha iyi oyuncu performansları içeren(steve carrelden, Ryan Gosling Emma Stone herkez dört dörtlük) sadece 2011 değil son yılların en iyi romantik komedisi.Özellikle ikibinlerde meg, julia gibi romantik komedinin kraliçelerinin yaşlanması, yönetmenlerin kolaya kaçıp fazlasıyla klişe ve birbirinin kopyası sığ, kısa R.K. çekmeleri sayesinde, when harry mat sallynin dinamiklerinin kullanıldığı iki çocuğun aşkını anlatan Flippede hepimiz taptık.Steve Carrelinde baştolünü oynadığı 40 yıllık bekar gibi fazlasıyla abartılı romantik soslu komediler, aşka inanmayan sadece sex için birlikte olan kişilerin birbirlerine delicesine aşık olması gibi su birikintisi derinliğinde o kadar çok film varki, bol karakterli ve karakterleri derinliğine işliyen, klişeleri ters düz etmeye çalışan filmlerin değerlerini bilmek gerekiyor. 10/8
Steve Carell'dan genelde içi boş Amerikan komedisi dışında birşey çıkmaz diye düşünenlerdendim.Bu filmse beklentimin çok üstünde çıktı diyebilirim.Senaryo üstüne oldukça kafa yorulmuş,bunu her sahnede hissediyorsunuz.Espriler az ama kaliteli.İzlemeye değer.Ryan Gosling için bir parantez açayım,bu adama bir türlü ısınamadım...8/10
çocuk ve bakıcısı, genç kız ve çapkın erkek, anne baba olmak üzere 3 çiftin ilişkileri.. Güzel bir abd romantik komedisi. Kadro çok çok iyi seyredilir.. Sürükleyicil vs güzel
çok klasik bir senaryo , askta kaybeden kisi , çok çekici bir koç tarafindan etkileyici olmanin inceliklerini ögreniyor ,sizi gülümsetmeyi basaran bir film