m u h t e ş e m ! Keşke bütün filmler böyle olsa:) kesinlikle izleyin! (televizyonda değil ama, öyle arada reklamlar, yok şurasını kaçırdım, izleyemedim derken tadı kaçar tabi)
Allahım bu kadar mı güzel anlatılır; bin kere ölsen, bin kere doğsan yine de aynı gözlerle yaşanmak istenilen aşkk.. her insanın cehennemi farklıdır.. Cehennem sadece zemheri soğuğu ya da ateşlerden kıvılcımlardan oluşan bşey diildir. Yokluğun cehennemimdir... Ve kaybetmek bazen kazanmaktır. . . Daha pek çok güzel cümle, düşünceler gerçek, fiziksel olan herşey ilizyon... Sen gerçeğimde olmasan nasıl geçerdi hayat... Az önce izledim iki kere arka arkaya bayıldım, 10 üzerinden 10 numara bi aşk filmi
bu fılmde anladımkı ben robıs wıllıams sın gulumsemesı her fılmınde aynı umut ve asırı duygu yuklu, gulusunun bır ayarıda yok karıncasıda olse aynı duyguyu yuzune yansıtıyor ulkesıne atom bombası atıldıgına sahıt olsada
izlenmeye fazlasıyla değer ramantik bir aşk filmi... o kadar güzel ki hala böyle aşklar varmı acaba dedirtiyor insana... acaba ben de ruh eşimle karşılaşabilecekmiyim... bu duyguyu o kadar iyi yansıtıyor ki... rabin williamsdan bahsetmeme gerek bile yok herhalde bu tip roller için biçilmiş kaftan... zaten bilmi o var diye izlemiştim ama iyikide izlemişim... her izlediğimde farklı anlamlar yükleyebileceğim harika bir başyapıt diebilirim... ve mutlaka izleyin... hatta arşivinize ekleyin :)
gerçekten harika bi film. böyle filmler kolay kolay yapılmıyor.Zaten robin willams gerçekten güzel filmlerde oynuyor ve onun filmlerinin yaklaşık % 50 sini izlemiş bulunmakta olduğumdan onun filmini araştırmadan direk izleyebilirim(o kadar güveniyorum filmlerine yani).Bu filmi izlemeyen kesin izlesin.İnsanı çok ve derinden etkileyen sahneler var ve de o sahnelerle sanki 2 saat diil de 2 asırdır o filmi izliyosunuz.Çok gerçekçi olmuş aşkı çok güzel ifade etmişler aşk filmlerinde ilk sıraya bu filmi koyardım sanırım,o boşroldeki kadına da çok acımıştım izlerken.Yazık çocukları , kocası , arka arkaya ölüyo napcağını bilemiyo. Harika bir film yani başka söze gerek yok !!
Bu film kesinlikle 9'un üstünde bir puanı hakediyor. Hem senaryosu hemde görselliği ile muhteşem bir film. Aşk filmlerini sevmeseniz bile hayran kalmamanız elde değil..
müthiş bir filmdi.ilk izlediğimde olmaz böyle bişey demiştim.cenet ve cehennem ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi.izlemeyenlere şidette tavsiye ederim en kısa zamanda izleyin