JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
29 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Teknik açıdan bakıldığında bir kusuru yok aslında.Hatta görüntü yönetmenliğinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.Ama filmden elde kalan başka hiç bir şey yok ne yazık ki.Vizyon zamanında 3-D hatrına seyredilebilirdi belki ama şu an için evde vakit ayırmaya değeceğinden şüpheliyim.
Darkest Hour,her sahnesiyle ben 3.sınıfım diye avaz avaz bağıran bir film.Kurgu ve senaryo hataları,anlamsız diyaloglar;herşey vasatın çok altında.Aslında iyi kullanabilseler,Moskova bu tarz bir film için çok uygun bir şehir.Ama başaramamışlar...4/10
orijinal konulu sürükleyici uzaylı istilası filmi.. Kadro biraz zayıf kalmış ve Evet yer yer 80 ler düşük bütçeli abd filmleri tadında… ama genede ben beğendim diyebilirim…
Bu filmle ilgili akilda tutulabilecek tek iyi sey çirkin E.T'lerin dogasi. Karanlik saat ciddi olmaya çalismis , argo bir film . Komedinin kendini heryerinde gösterdigi diyaloglar ve Moskova'nin tüm sokaklariyla , parodi dalinda ödüllere aday olabilir. Emile Hirsch'in kariyerini böyle havaya atarak ne yapmaya çalistigini sormadan edemiyor insan.
Bence güzel bir film , oyuncular biraz vasat ama sonunda bu dünyanin disindan orijinal bir durum var . Özel efektler iyi sikilinmiyor. Aksiyon Mokskova'da geçiyor ve rus amibyansini güzel buluyorum
Harika bir film. İlk bakışta anlaşılıyor güzel olduğu. Tavsiye ederim eğer aksiyon ve gerilim heyecanını birlikte hissetmek istorsanız bu film tam size göre.