Godzilla 3D hakkında görüşlerin ?
8 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Genel görüşüm idare eder şeklinde,sanki filmin heyecanı yok gibi;kendinizi kaptırmıyorsunuz izlerken 6/10
17 Eylül 2014 tarihinde eklendi
- Film boyunca Ken Watanabe'nin "eşekten düşmüş" gibi duran surat ifadesi hiç değişmedi (Abartısız söylüyorum

-Cem Yılmaz'ın bir esprisi vardır, "Bu memlekette radyasyondan koşarak kaçan adam var" diyordu. Sadece bu memlekette yokmuş filmde gördük.

-Kick-ass filmindeki cılız Aaron Taylor-Johnson'ın bu filmde nasıl vücut yaptığını görüp gaza gelmemek mümkün değil.

-Filme tam tamına 160 mio USD harcamışlar, içim cız etti.

-Bryan Cranston, oyunculuk konusunda Breaking Bad'da zaten noktayı koymuştu. Bu filmdeki tek güzel şey, onun kısa sayılabilecek rolündeki oyunculuk dersi oldu.

-Senaryodan birşey anlamayı beklemeyin. Sıkıldıysanız ileri sarın, ki zaten bunu kesinlikle yapacaksınız.

-Bir amerikan bilim kurgu filminde kaç tür klişe olabilir sorusunu merak ediyorsanız bu filmi izleyin ya da izlemeye çalışın.

Film hakkındaki değerlendirmelerim bunlar. Seçim sizin ama izlemesenizde olur :
18 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Bizde ki Vangölü canavarı neyse Japonya'da Godzilla aynı şey. Bu türlü kurmaca hikayeler bundan 30 ya da 40 yıl önce çekilseydi aaa! ya da uuu! nidaları ile karşılanabilirdi. Ama günümüzde böyle eskimiş canavar hikayesi, yapımı 1-0 geriden başlatıyor ve izleyici haklı olarak sıkılıyor. Teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmasına rağmen hatta Bryan Carnston'un usta işi oyunculuğuna rağmen emekler heba oluyor. Yine de sayısız defa remake olarak çekilen bu sevimli! canavar gişelerde yapımcıların yüzünü güldürüyor. 160 milyon $ bütçe ayrılan film 550 milyon $ hasılat elde etmiş. Aaron Johnson'a gelirsek; İngiliz oyuncu son zamanlarda dev bütçeli filmlerde başrol oynamaya başladı. Zamanında yüzünün güzelliği nedeniyle oynayan oyuncu sanırım yapımcıların ona oyunculuğunun vasat olduğunu en azından vücudunu geliştirip vurdulu-kırdılı rollerde oynatılması yönündeki telkinler itibarı ile kaslı bir bünyeye sahip olmuş. Zaten A:Age of Ultron filminde gayet iyi geliştirmiş bu yönde kendini.
Konusu bilindik olan filmi efektleri ve aksiyonları sevenlere tavsiye ederim. Fakat mantık hatalarından huylananlar izlememeli.
16 Eylül 2014 tarihinde eklendi
1954 yılında sinema tarihine geçen bu hayali Japon kahramanı, sonrasında başarısız bulunan yapımlarla tekrar canlandırılmaya çalışılmıştı.
spoiler:
123 dakikalık süresi boyuca izle ve unut türünde bir film olmuş Godzilla. Devam filmi için göz kırpan ancak ne Godzilla’nın hikayesini olması gerektiği gibi anlatan ne de heyecan ve umut veren bir anlatıma sahip. Nasıl ortaya çıktığı anlaşılamayan Godzilla, San Francisco köprüsünün altında dizine kadar gelen bir suda ayağa kalkıp, yine o suya “nasıl başarıyorsa” dalarak ilerliyor. Dev canavarların savaşı ise askeri birlik görüntülerinin araya girmesiyle, özünden iyice kopuyor.
16 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Godzilla isimli bu büyük yaratığı çoğumuz tanırız. Bu Godzilla beyazperde de yelculuğuna 1954'de başlayarak serinin 60. yılının şerefine bol yıkımlı yeni bir Godzilla filmi yapılıyor. Beklentiler yüksek tabii. Öncelikle film için hazırlanan özel IMAX introsu filme çok yakışmış, onu baştan söyleyeyim. Neyse, film bu Godzilla hakkında 1954'de yapılan araştırmalar ile ilgili testlerden merak edici bir giriş yapıyor. Ardından filmin başrol kahramanı olan Ford Brody'nin çocukluğuna geçiyoruz. Nükleer santralde bir kaza oluyor ve Ford'un babası bunun bir deprem oluğunu düşünmüyor. 15 yıl sonrasında aynı şiddette bir kaza daha oluyor ve bunun Godzilla olduğunu yavaş yavaş anlıyoruz. Fakat Godzilla filmin başında değil, filmin ortalarına doğru çıkıyor. O zaman film çok sıkıcı geçer diye düşünürseniz yanılıyorsunuz. Olayların üzerine gidiliyor, Aaron Taylor-Johnson ve Bryan Cranston güzel bir bağ yakalıyorlar ve bu bir süre bizi oyalıyor. Olaylar gelişiyor derken filmde ilk MUTO ortaya çıkıyor ve aksiyon sahneleri yavaş yavaş, alıştıra alıştıra başlıyor. Bir süre sonra "artık bu böyle gitmez" derken Godzilla öyle feci bir giriş yapıyor ki filme, tüm zamanların en bol yıkımlı ve aksiyonlu girişi oluşuyor filme. Godzilla "geri dönüşüm muhteşem olacak" tarzında filme öyle etkileyici bir giriş yapıyor ki, tekrar tekrar izlenecek bir an bu. Hele kükremesinden hiç bahsetmiyorum. Kükremesi resmen salonu oynattı, insan ayaklarında hissetti o kükremeyi. Film böyle devam ediyor. Başrol karakterimiz Ford, askerlik yolu ile ülkesine dönmeye çalışırken neler olmuyor neler...
MUTO'ların Godzilla ile kavgası, yanan tren ve halo atlayışı sahneleri zaten nasıl oluyorsa sürükleyici bir şekilde 1 saati buluyor. Müthiş. Bu arada Godzilla'nın tabii ki bazı klişe sahneleri var evet ama aksiyon sahneleri tüm zamanların unutulmayacak aksiyon sahnelerinden olduğu için klişeleri gözümüz hiç fak etmiyor. Sonuç olarak da aksiyon filmleri, bolca yıkım ve dövüşün olduğu ve canavar filmi sevenlerin tüm zamanların en iyi filmlerinden biri olarak görebilecekleri bir film Godzilla. İzlemenizi tavsiye ederim. 4/5
Not: Eğer imkanınız varsa IMAX'de izleyin, daha başarılı bir deneyim sunuyor.
17 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
(...) İkinci Dünya Savaşı sırasında Japonya'nın yaşadığı felaketin bir imgesi olarak bilinen Godzilla, otuzuncu beyazperde macerasında aslına uygun biçimde yansıtılıyor. Muhteşem görsel efektleri ve harikulade canavar tasarımlarıyla dikkat çeken yeni Godzilla, birçok klişeyle örülü hikayesinin azizliğine uğruyor bir bakıma. Yeni ve orijinal hiçbir şey sunmaması başlı başına bir eksiyken, tempoyu bir türlü tutturamaması da seyircinin filmden soğumasına sebep oluyor. Diğer taraftan ses kurgusu ve müzikleriyle de teknik anlamdaki başarısını arttırıyor. Kısaca, doyurucu bir görsel ziyafet arayanlar için ideal düzeyde olmayı başarıyor. Ayrıca nostaljik açıdan da kıymetli...
19 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Klasik bir canavar filminden ne fazlası ne de artısı olmayan bir film den önce beklentilerim vardı fakat izleyen kişilerin yorumlarına biraz baktıktan sonra beklentilerimi azalttım ki iyiki öyle yapmışım yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirdim her ne kadar böyle düşünsemde film kesinlikle vasatı aşan bir yapı iki bölüm olarak inceleyebiliriz; ilk yarı durağan ve karakterleri tanıma aşaması iken ikinci yarın full aksiyon ve tempolu bu yüzden filmin ikinci yarısı filmi kurtaran kısım ne kadar baştan sona sıkmayan,sürükleyici zaman zaman heyecanlı zaman zaman merak ettiren bir film olsa bile maalesef bir Cloverfield tadında değil film,aslında bu filmde o filme göre belki daha fazl aksiyon var fakat o filmdeki gerçeklik duygusunu hiçbir canavar filmine değiş filmin sadece Godzilla adlı canavarın üzerine kurulu olduğunu sanmıştım fakat filmde Godzilla dışında iki canavar daha var ve filmin çoğunu o diğer iki canavar götürüyor,Godzilla ise tam olarak filmin sonuna damgasını vurmuş bence en büyük sıkıntılarından biri tkileyici müziklerinin olmayışı.Genel olarak bir aksiyon-macera filminden beklenenleri veren bir yapım fakat macera veya fantastik film türüne yenilik getiren bir yapım değil 3D'si yok gibi bir şey,3D namına hiçbir şey yoktu olarak sinemada olmasada evde izlenildiği takdirde keyifli ve heyecanlı vakit geçirtebilecek bir film Godzilla,özellikle canavarlı filmleri sevenlerin evde izlemesini tavsiye ederim.

6.5/10
7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Tamamen mantıksızlığın sınırlarını zorlayan abuk subuk bir film olma özelliğini 2014 yapımında da beceremeyen bir alt yapıt. Oyuncuların oyunculukları zaten yerlerde. Tamamen vakit kaybı. Ben yandım eller yanmasın :)
12 Kasım 2021 tarihinde eklendi
radyosyanla beslenen iki kötü bir iyi (canavarın) kapışması.. Sürükleyici konusuda olan son yarım saaati fantastiğin dibine vurmuş fantezi filmi
1 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Öncelikle Godzilla, fragmanıyla beni baya bir etkiledi desem yalan olmaz ve bu yılın en merak ettiğim filmlerinden biri haline getirdi Interstellar ile beraber. Filmde beklediğiniz konu çıkmayacak karşınıza büyük ihtimal ancak filmi öbür haliyle de seveceksiniz. Godzilla, filmin geneli olsun, oyuncular olsun gayet iyi. Yönetmen de iyi iş çıkarmış ve seyrederken özellikle ikinci yarısının ne kadar hızlı geçtiğini fark edeceksiniz. İnsanlık adına verilen önemli mesajları da fark edeceksiniz. Godzilla filmi, ilk bölümde konu anlatıldığı için sıkıcı gibi gelebilir ancak genel olarak güzeldi, fena değildi. 3/5
18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmim neredeyse tamamı askerler ,görevliler arasındaki konuşmalarla geçiyor.Sıkıcı bir film olmuş.
24 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmi gerçekten başarılı buldum.Görsel efekt bakımından çok iyiydi fakat 3D çekilmesine rağmen izleyicilere pek o deneyimi yaşatmadı, ses efektleri sayesinde ve gerilim dolu dakikalarla bu açığını kapattı.
26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film. Sırf Bryan Lee Cranston oynuyor diye izledim,( spoiler: bütçe de ona filmin ilk 10 dk sı yetmiş olacak ki ne olduğunu anlamadan ölüverdi
) . Konudan yoksun bir yapım, kopuk kopuk ve anlamsız ilerliyor. Filmin sonlarına kadar hiçbir canavarı tam anlamıyla görmüyorsunuz. Fİlmin adı Godzilla film boyunca Godzillayı boydan 1 kere gördük sanırım. 1954 yapımı Godzilla daha heyecanlı ve gerçekçiydi. İlla Godzilla göreceksiniz onu tekrar izleyin..
28 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Sakin sinda Godzillayi goruyorsunuz..Canawarlarin cinsel uzuvlarini komik bir sekilde rlarin opusmesi sanki 40 once cekilmis bilimkurgu filmleri kadar basit..Gorsel bir show beklemeyin cunku sadece asker diyologlari filmi gibi..kurgu sıkıci yawas ilerliyo.. uzun sıkı aniden canavarlar oluyor..Hic begenmedim.
16 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Babamla 2s.3dk mızı harcadınız film hep karanlık anasını satayım bu ne godzilla'nın dövüş sahnesini bile göstermedi YAZIK