Godzilla 3D hakkında görüşlerin ?
18 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmim neredeyse tamamı askerler ,görevliler arasındaki konuşmalarla geçiyor.Sıkıcı bir film olmuş.
19 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Yha buradaki yorumları gördükçe ağlayasın kafası buradaki tipler ?? Neymiş godzilla kurtarıcımızmış gördüğüm en saçma filmlerden yada yaş kategorisi alt bir fim çünkü film çok kötü.gitmeyin derim hatta nete düştüğünde seyretmeyin bile hiçbirşey kaybetmezseniz hatta hayatınıza 2 saat kazandırırsınız. Zaten buradaki yorumları yapanlara para mı veriyorlar anlamış değilim..... Allah belasını versin yapanın bu filmi paramıda zamanımıda çaldı kısaca.
7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Tamamen mantıksızlığın sınırlarını zorlayan abuk subuk bir film olma özelliğini 2014 yapımında da beceremeyen bir alt yapıt. Oyuncuların oyunculukları zaten yerlerde. Tamamen vakit kaybı. Ben yandım eller yanmasın :)
26 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film. Sırf Bryan Lee Cranston oynuyor diye izledim,( spoiler: bütçe de ona filmin ilk 10 dk sı yetmiş olacak ki ne olduğunu anlamadan ölüverdi
) . Konudan yoksun bir yapım, kopuk kopuk ve anlamsız ilerliyor. Filmin sonlarına kadar hiçbir canavarı tam anlamıyla görmüyorsunuz. Fİlmin adı Godzilla film boyunca Godzillayı boydan 1 kere gördük sanırım. 1954 yapımı Godzilla daha heyecanlı ve gerçekçiydi. İlla Godzilla göreceksiniz onu tekrar izleyin..
1 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Ben böyle berbat bi film görmedim verdiğim paraya değmez.
28 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
bütçesi yüksek ama iyi bir film değil. hiç beğenmedim. sonu çizgifilm gibi . bir bilim kurgu filmi değyin tavsiye etmem