Kurtlar Vadisi: Gladio
    3,3
    Kurtlar Vadisi: Gladio hakkında görüşlerin ?

trend9
    trend9

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Film tek kelimeyle mükemmel. ayliss24 galaya nasıl gittin davetiyen mi yoksa tanıdığın mı vardı?
    demmahum
    demmahum

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    filmin ilk 20 dakikası güzel..apo ya operasyon,kaçıs sahnesi falan güzel.ancak sonrası pek bi durgun geçti ya..daha bi aksiyon katabilirlerdi.7 puanı hakediyo bence.
    ersenkall
    ersenkall

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    vakit nasıl geçti anlamadım Türkiye gerçekleri mutlaka izlenmesi gereken bi film saçma yerler elbette var ama bu filmi kesinlikle kötü yapmıyor.
    ozcanakyuz61
    ozcanakyuz61

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    prison break in sineması yok diyen arkadaşım belli ki 'Final Break' i izlememişsin. ayrıca yapılacak diye de bi şart yok bazı dizilerden ayrı bir film çıkar bazılarından çıkmaz. ayrıca bir film yapıldığı zaman bunun çoğunluğu para kazanmak içindir bunun da en iyi yolu tatillerde filmi çıkarmaktır her film yapımcısı böyle yapar
    red02
    red02

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    ya filmi izlemeden yorum yapanları hala anlamış değilim fragmana göre değerlendirme olur mu yahu...?
    Babatorik
    Babatorik

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    şu özenme konusuna çok kafam takılıo.amerikada hep psikopat katiller çıkıp duruyor. bir allahın kulununda çıkıp testereyi eleştirdiğini görmedim.hep bankalr soyuluyor bir kaç ay önce ziraat bankası banka işi filmindeki yöntemlerin aynıları kullanılarak soyulmustu.napalım şimdi soygun filmlerini getirmeyelimmi türkiyeye.liseli çocuk okula silahla girio bununla kalmıyo arkadasını veya hocasını vuruyo suçlu kim?? kurtlar vadisi tabiki bu çok açık deilmi??
    gokhansld
    gokhansld

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Yakında Kurtlar vadisi Memati diye bir film yaparlarsa şaşırmayın. Ayrıca 'Muro'nun da ismi Kurtlar vadisi Muro olmalıydı. Bir Tv dizisinin kahramanları üzerine bu kadar film yapıldığı tek ülke bizim mi acaba çok merak ediyorum. Bu Kurtlar Vadisi hadisesi o kadar uzun sürdü ki, ben artık 65. bölümden itibaren diziyi de izlemeyi bıraktım. Deli Yürek gibi tadında bıraksanız da, başka şeyler yapsanız ne olur ki.
    muhammedkopuz
    muhammedkopuz

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Film gayet güzeldi aksiyon desen var seneryo zaten süper bide olayların filme bu şekilde aktarılması gayet güzel olmuş kesinlike tavsiye ediyorum!!!!
    kencihimura
    kencihimura

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar film konu itibariyle çok güzel.
    filmde bütçe az, aksiyon, macera yada bilim kurgu tarzlarda bir film değil. yakın tarihi olan türkiyemizi anlatıyor.
    eğer işledikleri konular hakkında ellerinde kanıtları varsa çok başarılı olurlar. aksi takdirde mutlaka itiraz eden birileri çıkacaktır. bu durum karşısında da sıkıntıya düşerler.
    sonuç olarak güzel bir film tarihle ilgilenenler için izlemeye değer.
    faruk-tufan95
    faruk-tufan95

kaç dakika bu film
    edorasquare
    edorasquare

20 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    uzun zamandır beklenen bir filmdi gerek konusu gerek oyuncularıyla güzel bir yapım olduğunu düşünüyorum her filmde olduğu gibi bu filmde eleştiri alıcaktır bazı insanlar film nekadar kaliteli olursa olsun sırf eleştiri yapmış olmak icin elestiri yaptıklarını sanıyolar unutmayalım ki bu tür yapımların hepsine emek harcanıyo türk sinemasının gelişip butür guzel yapımlara imzalarını atması bazı insanları nedense rahatsız ediyor herseyden önce yapılan emeğe iyi yada kötü saygı duymamız gerektigini dusünüyorum...
    ayliss24
    ayliss24

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    gercekten çok güzel bir film dün akşam galadaydım herkese tavsiye ederim muhakkak izlenmesi gereken bir film
    sinegir17
    sinegir17

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    ismini değişebilirlerdi baydııııııı artık.....
    ustaazim
    ustaazim

19 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    saygı deyer arkadaşlar nasılki kurt lar vadisi ırak filmin den başta abd ve efendisi israil hoş nut olmamış ise bu filmdende hoşnut olmayan yerli işbirlikci lerde cıkacaktır. saygılarımla
    aimarpablo-07
    aimarpablo-07

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Kurtlar vadisi hayranı degılım hatta oyle sacma salak bı hayran grubunun olmasınada uzuluyorum. Fakat sınemada gladio fragmanını gordum gerek gorsellık gerekse iskenderın sesı guseldı. Buna gıtmeyı dusnuyorum. Fakat gereksiz sıyah takım gıyıp kendını mayfa zanneden malların olmaadıgı bı ortam beklıyorum ama sanırım oyle bı ortam olmayacak. :) Onlarada ayrıca acıyorum.