Kurtlar Vadisi: Gladio
    3,3
    Kurtlar Vadisi: Gladio hakkında görüşlerin ?

zamanakarsi
    zamanakarsi

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Kurtlar Vadisi kanal değiştirince İskenderde bir hoşlaşma ve masumlaşma başladı. alttan verilen gazın pekişmesi olan bir film. Bu arada izledim film olarak güzeldi.Seyir zevki verdi ama o kadar.
    hitchhiker55
    hitchhiker55

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Filmi dün izledim..Gerçekten harikaydı.Ben beğendim..
    zuzuuzuzuu
    zuzuuzuzuu

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    cokk guzell flımmm emeklerınee saglıkk tek kelımeyle mukkemel
    arkan61
    arkan61

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    senaryo gayet basarili filmin cekimleri kaliteli oyuncular özelikle cem erseveri oynayan ali basarin performansi güzel,filmin basidaki beka vadisinde öcalana operasyon sahnesi cok iyi özenle ve cok provesyonel bir cekimle yapilmis... özelikle filmi diri tutan bir bir unsur gökhan kirdarin müzikleri cok sürükleyici ve etkileyici, filmin baskarakteri musa uzunlar yani iskender büyük oyunculugu ve derin ince mesajlari cok basarili

aslinda filmin her dialogu bir mesaj niteligi tasiyor ve buda filmi izlerken konuya konsantre olmayi gerektiriyor, yani bir vatandasi ilgilendiren konular, bunlara kayitsiz kalmak bence sacma olur. darbeler olur basbakanlar asilir cumurbaskanlari öldürülür veya ölür, katliamlar yapilir, askerler ölür yilardir, terör bir türlü bitirilemez 30 seneden beri, vatana ihanet edenler olur, vatani kurtarmak istiyenler olur. bu derin konulari sinemaya aktarmak ve vatandaslara göstermek gerek. bu sinemaya uygulamalar iyi yada kötü olabilir onuda her seyirci kendisi yorumlamasi lazim. birisi önderlik yapmasi lazimki böyle politik dram türleriden daha cok yapilsin.

bence kurtlar vadisi ekibi bir ilke izma atmis, politik dram ilk kez böyle cesur dialoglari olan basarili bir senaryo gercekten tebrik edilmesi gerekir. aksiyon demirum politik dram bence bu aksiyon sahneleride az da olsa var ama filmi diri tutan diger unsurda senaryodaki cesur dialoglar.

gercekten izlenilmesi gereken bir film tavsiye ederim özelikle diziyi izlemeyenlere.
    ev2005
    ev2005

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Filmde anlatılanların tarısı gerçek olsa bile dehşet verici.Mutlaka görülmesi gereken bir film.Belgesel gibi adeta.Puanım 10.
    djlee
    djlee

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    burada yazılan tüm yorumları tek tek okudum ve bir çoğuna üzüldüm.. kimi arkadaşım demiş ki kurtlar vadisine laf söyletmem onlar şöyle onlar böyle kimi arkadaşım demiş ki kurtlar vadisi de neymiş canım allahın mafyaları işte hayatta izlemem... burası sinema fılm lerının fragmanları konu ozetlerınin verildıgı bılgılendırıcı şahane bır platform.. gladio fılm ını bu yorum yapan arkadaslar dan kacı ızledı bılmıyorum ancak ben izledim.. konusu gorsellıgı oyuncu performans larıylada cok basarılı buldugumu soylemek ısterım .. bence burada ne kurtlar vadısı hayranlıgı yapıp laf soyleyenı al asagı ederım demek guzel bır sey nede ben o mafyaların cektıgı hıc bır seyı seyretmem kımsede bana seyrettıremez kardesım demek guzel bır sey.. bence fılm e gıtmelı objektıf bır gozle ızlemelı begenmesenız bıle turk sınemasına yaptıgınız katkı ıcın kendınızle gurur duymalısınız.. sacma sapan amerıkan fılm lerıne 4. sınıf vıetnam kahramanlarına rambo rocky matrıx lere on yıllardır harcadıgımız parayı kendı sınemamıza harcasaydık emınım bugun burada kavga edıp tartısmak yerıne en son cektıgımız fılm ın kac dalda oscar alacagını konusuyor olurduk... herkese saygılarımla....
    huseyinoguzhan
    huseyinoguzhan

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    ilk gün 12.30 seansında izledim çok merak ettiğim için ama bekleneni verdiğini söyleyemem sahneler arasında kopukluk var olayı tam kavrayamıyosun yinede idare eder
    returner
    returner

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten geçmişi anlatan bir yapılmış o zaman ki süreçteki olayları anlatan bir sinema filmi olmuş.
    Kursat TURKOGLU
    Kursat TURKOGLU

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    çok kötü bir film beklentilerinizin 10 da 1 ini bile karşılamıyor filmin sonunu olacak olayları daha filmin ilk sahnesinde anlıyorsunuz 10 üzerinden 1 oda iskerderin hatrına yoksa 0 vereceğim...
    haldas79
    haldas79

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    dün akşam izledim bence çok saçma ve basit bir senaryo.sonu çok kötü bitti.tavsiye etmem ben hiç sevmedim.
    kfyonur
    kfyonur

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Resmen para kazanmak için yapılmış bir film,KV hayranı olarak söylüyorum sakın gitmeyin,iğrenç ötesi bir film..Filmin size kattığı hiçbirşey yok bildiğiniz şeyleri anlatıyor aksiyon da sıfır..
    sahan33
    sahan33

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Tam bir Hayalkırıklığı...Dizide Polat karakterini ön plana çıkarmak için fenomen olmuş karakterleri harcıyorlar.Önce Çakır Sonra Baron Şimdi de İskender...Tamam film Türkiyenin gerçeklerine ışık tutmaya çalışmış ama gerçekçi yapın arkadaş.Madem İskender bu hale düşüyor o zaman Polatın çoktan ölmesi lazımdı...Türk senaristler şu gerçekçiliği sağlayın artık da keyifli film-dizi ler izleyelim...
    saergul-61
    saergul-61

Neden olmuyor anlamıyorum.Türk sineması
    nezaman paraya kıyıp,sanata inanıp aksiyonu montajı başarılı bir şekilde bir filmde kullanabilecek.Filmin senaryosu kült olacak bir konumdayken syrettiğimiz film acınacak bi film olmuş. Neden???
    hasanugure
    hasanugure

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle muhteşem şanlı tarihimizin kara lekeleri üstü kapalı bi sekilde anlatılmıs,cok güzel bir laf var filmde,türklerin başına bela sarmak gerek yoksa türkler dünyanın başına bela olur diye ! İzlerken ürperdim gercekten,bi haberi okuyup içinden sadece doğruları alabilen herkez için izlemesini tavsiye ediyorum,necati şaşmaz olmadan bu kadar iyi bi film cıkaracaklarını hiç beklemiyordum !
    dahi54
    dahi54

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    bu film için kötü demek bile fazla iyimser kaçar.pana film ekibinin biz sinema severlerle dalga geçmeyi bırakıp adam gibi film yapmaları gerekir.kısaca film mantık dışı olaylar sarmalı ve tahmin edilen son.film 10. dk da bitiyor sonrası radyo tiyatrosu gözlerini kapat dinleme moduna geç.neymiş destek olalım türk filmi para kazanırlarsa ilerde iyisini yaparlar, bu laflara karnı tok olanlar boşuna gitmesin,iyi film yapsınlar 5 kez gidelim ama bu tip filmler bizleri aptal yerine koymaktan başka birşey değil.önermiyorum ilk 10 dk süper gerisi berbat bile değil.