Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

dentstry
dentstry

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ışıklar sönmesin de aldığım hissi yıllar sonra bu filmde aldım belgesel gibi inanarak izledik gerçekten bu olay yaşanmış gibi film kurgusundan uzak gibi ama bir o kadar da sürükleyici. yorumların aksine film vatan millet sakarya hissi uyandıran değil yaşam zorluğu ve gerçekleri yüzümüze vuran bir film olmuş ve bence gayet başarılı bir film oyuncuların hakkını vermek lazım..
bemncan
bemncan

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tam askere gidecekken korkularımı yenmeme yardımcı oldu.Artık ne için gideceğimin daha net olarak bilincindeyim.Bu arada imdb ilk 250 de 209. sırada ben de oy verdımm.Oylamaya devam edelim arkadaşlarr...
birgulistan
birgulistan

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film daha başlamadan duygulandım.130 kişilik sinema salonunda hiç boş yer yoktu.En ön koltuklar bile doluydu.Değerlerimize ne kadar önem verdiğimizi gösterir.Bizler her ne kadar bazı değerlerimizi yitir(til)miş olsakta, bizlerde bu vatan aşkı ve inanç olduğu sürece güzel vatanıma hiç kimse birşey yapamaz.Buna en güzel örnek Nefes filmi.Tam bir gerçeği yansıtmışlar.Hiç bir abartıya yer yoktu.Filmi izledikten sonra uzun süre kendime gelemedim.Eminim izleyenlerin büyük bir kısmıda öyle oldu.Biz sadece oturduğumuz yerden filmini izlerken bile gözyaşlarımıza hakim olamadık.Psikolojik olarak etkilendik.O an belki gerçeten askerlerimiz bir çatışma halindeydi.Kim bilir?
red02
red02

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
belki olaya duygusal tarafından bakıyor olabilirim ama gerçekten film beklentilerimin çok çok üstünde çıktı. oyunculuk ve kurgu yapay değil paralel olarak efektler bütçeye nazaran güzel.şunu özlellikle belirtmek isterim oyuncular mükemmel iş çıkartmışlar umarım ödül almaya layık görülür.ve hakikatları çarpıtmadan anlatmışlar.

izlenmesi gereken bir film herşey şahane.
kısaca
evrimaydogdu
evrimaydogdu

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bazı arkadaşların özellikle bayanların izlemesini istemesi garip doğrusu. Bu ülkede bayanlar zaten evde ve dışarda her alanda mücadele vermekteler. Yapmadıkları bir askerlik var keşke kanun çıksa onuda seve seve yaparlar. bir filme yorum yaparken bile kadın erkek ayrımı yapmanın ne manası var anlamış değilim.
fenergarden
fenergarden

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
şuan filme verilen oy ortalaması 8.8 ben size diyorum ki bu puan ortalaması bu film için azdır. varın siz düşünün nasıl güzel bir film olduğunu 10 puanı her yönüyle hak ediyor. askere gitmeme sayılı günler kaldı bu filmi izlerken o salondaki koltuktayken bir anda doğuda dağlarda buldum kendimi.. filmi izlerken yaşıyor gibi izlemek nedir bilri misiniz! levent semerciye sonsuz teşekkürler...
caranthir-2
caranthir-2

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmin fragmanını gördükden sonra türk olmakdan gurur duydum ,yönetmenini bir kanala röpörtaj verirken gördüm 29 ekimde kesin gösterim tarihi demecini verdi net adreside bu tarihi dogruluyor . Herkesin dedigi gibi ziyafet geliyor .)
baris8299
baris8299

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Cok etkileyici zaten cıktıktan sonra bi süre kendinize gelemiyosunuz hatta uzun bi süre efektler harika bu film sinemada izlenir...
mesica81
mesica81

23 Mart 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk, yönetmen, görsel ve ses efektleri herşeyi ile muhteşem bir film. Öyle mesajı da, bazı saçma film bozuntuları gibi(melek, güneş gibi) sonunda harflerle yazarak değil, film boyunca görüntüler ve seslerle içine işliyor insanın. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu vesileyle de tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor ve acılı ailelerine ve tüm milletimize bir kez daha sabır diliyorum.
ferhat07
ferhat07

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Fragmana aldanıpta gitmeyin ne çatışma ne vatan hiç bişey yok, sadece 15-20 askerin aileleriyle ve birbirleriyle diyaloglarını anlatıyor. 10/7
ismett68
ismett68

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bir film izlerken çok duygulandım askerliğin eğlence yeri olmadınığını çok iyi anlatmış 10/10
birgaribyolcu
birgaribyolcu

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film
asker psikolojini çok iyi yansıtmış beni duygulan ender filmlerden biri:)izlenilesi bir film
eren-sinmez
eren-sinmez

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
açılım diyenlere kapak olsun müthiş bir türk filmi vatan sevgisi ön planda ve sonunda ki askerlerin söylediği müzik mutlaka bu filme gidin
savaspolatt
savaspolatt

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim kadar iyi bir film değildi

Sadece baskın sahnesi güzeldi
hidayetyigit21
hidayetyigit21

6 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Gösterime giren Türk filmlerinden sıkılmadan izlediğim tek filmdi. İzlemeyen arkadaşlara izlemelerini tavsiye ederim.