Nefes: Vatan Sağolsun
4,2

casillas87
casillas87

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film genel olarak güzeldi beğendim.. ancak filmden çok belgesel tadındaydı..

beklentilerimin çok altındada kalsa, güzel bir filmdi.. sanırım benim beklentilerim çok fazlaydı :)

izleyen pişman olmaz bence.. ama öyle çok büyük bir beklentiylede gitmemek gerek
ariakan-2
ariakan-2

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
IMBd en iyi 50 savaş filmi arasına sokmusuz bu filmi, suan ki puanı 9.2 . Bu film hayatında daha önce savaş filmi izlememiş insanlar için harika, inanılmaz yada super bir film olabilir. Ama benim için vasat bir film. Askerlerin psikolojik durumunu super anlatıyor diyorsanız o halde daha The Thin Red Line izlememişsiniz demektir. Ben bu filmi destekliyorum, çok kötü bir filmde değil ama abartılıyor. Bu filmin en fazla alabileceği puan 7 dir.
non-linear
non-linear

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmi sanki açılımı destek için yapmışlar. bu kadar kahramanlık destanı yazılmış terörle mücadelede onlar dururken moral bozucu bir şekilde karakol baskınını konu ettikleri gibi teröristleri öven tskyı yeren bir takım mesajlarda var ama görebilenlere trene bakar gibi bakanlara değil.
enes-zeren
enes-zeren

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
askerliğini doğuda operasyonlarla geçiren biriyseniz bu film saçma gelir.Ama yok ben filmi gidip görücem doğudakiler nasıl mücadele ediyormuş diye merak ediyorsanız gidebilrsiniz. Doğrulardan biraz uzak bir film olmuşsa da güzel, etkileyici sahneleri vardı. Özellikle aileleriyle görüşen askerlerin sahnesi mükemmeldi.
m-ozdemir89
m-ozdemir89

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Fragmanları süperdi. Ama filmde başrolde gökyüzü ve bulutlar vardı. Tamam güzel film ama çok acemice yapılmış. Bu arada şafak:206 izmir/karşıyaka bahriyeli :D
dilanmorkoc
dilanmorkoc

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
para ve zaman kaybı
ismailtezel
ismailtezel

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten berbat bir film çıkınca kahrolsun Pkk sloganı atacağımı düşünüyordum fakat filmin sonunda Türk askerini perişan bir halde gördüm yaralılarmı dersiniz kafayı yiyenlermi dersiniz tek kelime ile Yazık !!bizim böyle filmlere ihtiyacımız yok. Biz Şehit veririz ama asla boynumuzu bükmeyiz gururla vatan sagolsun deriz, bence bu filmi asla annelerinize izletmeyin tekrar yazıklar olsun diyorum !!!
21nlb
21nlb

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
o kadar çok övüldü ki film dvdsi çıkar çıkmaz alıp izledim ve tam bir hayal kırıklıgı oldu.konusu nedeniyle begenen sayısının çok oldugunu düşünüyorum.çok duragan bi film olmuş.puanım 6
ryl-flsh
ryl-flsh

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
son yıllarda yapılan en iyi türk filmlerinden biri dünyada askerlik adına yapılan filmlerdenen iyisi denilenebilir emek verilip bolca zaman harcanan bir sinema harikulade olmamas imkansızdı bu film de bu saygıyı hak ediyo sabırla çalışırsak bizde dünya kalitesinde film yapabiliriz bu filmi türkiyedeki herkesin sinemada izleyebilmesini isterdim iyi reklam yapılmadığı için bu kadar kaliteli film sinemada gişe rekoru kıramadı umarım herkes bu filmi seyreder bu filmi yapan insanların emeğine teşekkürler istenildiği zaman kaliteli film yapılacağının göstergesi herşeyiyle oturaklı iyi bir dünya sineması örneği
romeoromeo
romeoromeo

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
filmden az önce çıktım, inanılmaz etkilendim, ama film hakkında nasıl bi yorum yapacağımı bilemiyorum, sanki bişeyler eksik kalmış gibi, canımı sıkan bişeyki, sanki askerlerimiz teroristler karşısında köşeye sıkışmış gibi bir hava verilmiş gibi geldi bana,,..
ybsucsuz
ybsucsuz

16 Ekim 2009 tarihinde eklendi
muhtesem !cok etkilendim !agladım !sacma sapan filmlerdense buna gidin
cagricni
cagricni

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
inkarcılara inat doğudaki vahşeti anlatan eşsiz bir film, hem de milliyetçilikle suçlanmak pahasına. Gerçeklerin çarpıcı bir şekilde beyazperdeye aktarımı.
aya2002
aya2002

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Saçma sapan sadece küfürlerden ibaret Türk filmlerinden sonra, bizim gerçeklerimizi anlatan birkaç nadir eserden birini izledim bugün.
İlk defa sinema salonundaki yüzlerce kişinin benimle birlikte soluk almadan bir filmi izlediğine şahit oldum. Bazı sahnelerde güldük bazı sahnelerde gururlandık bazı sahnelerde gözlerimiz doldu filmi ve atmosferi canlı canlı yaşadık. Film salon boşalırken kimse konuşmuyor ve sessizce salonu boşaltıyordu.
Kısacası bu zamana kadar izlediğim bizim gerçeklerimizi yansıtan en iyi film diyebilirim. Askerliğimi daha yapmadım ve bende çok büyük etki yarattı. Kesinlikle ama kesinlikle sinemada izleyin filmi, korsana harcatmayın bu emeği bu özveriyi, bu tür filmler nadir yapılıyor o yüzden devamının gelmesi için sinemaya giderek belirtin.
king-6
king-6

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filme yakışacak puan verilmemiş bence bu filmin hakkı en fazla 10 üzerinden 7
mmtmn
mmtmn

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
herhalde gerçek anlamda kaliteli sayılabilecek ilk Türk filmimiz bu olacak. Kamera açıları/yönetmenlik/eklemeler... çok iyi görünüyor. Ama erkenden bir şey söylemek doğru olmaz