dikkon
13 Mart 2010 tarihinde eklendi
İzlenmeye değmez dün gittim ve boşuna para verdiğimi ilk 5 dksında anladım.Konusuna bakınca ilginç olabilir demiştim ama hiç beklediğim gibi çıkmadı.Filmde ne olacağını kestirebiliyorsunuz ve saçmalıklar çok fazla.Ben 4 puan veriyorum o da konusuna ve emeğe.
yabancı kadın oyunculardn biri 12 saat parası alıp 10 saat calışırım demiş,diğeri salatam nerde diye yakınmış...bence yabancılara böyle saçma bir filmde para verileceğine kaliteli Türk oyuncular oynatılsaydı hemde Mardin gibi bir yerde,daha anlamlı ve güzel bir iş çıkardı ortaya...
bu toplum mu çok cahil yoksa bunlar bizi küçültmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar ... birde vatandaşın biri mezrapotamyayı sormuş eski dünyayı bölgelere ayırmışlardı ülkemizde üç bölge yi içine almıştır hz.nuh tan buyana mezra botan denilmiştir
mezopotamya adı çok rahatsız ediyor bazı insanları nedense herşeyi siyasi bi sebebe bağlıyorlar ayrıca mezopotamya merak etme bir ülke kıta yada başka bişey değil sadece türkiyenin bi bölgesi.Bu yüzden bi film izlemek istiyorsanız burdaki yorumları dikkate almayın lütfen çünkü her önüne gelen keyfine göre yorumlar yazıyor.şuraya bak bi filmle ülkenin bölünmesinden korkanlarda varmış :)
Filmi izleyip ona göre yorum yapmak daha mantıklıdır diye düşünüyorum.Küçük bir bilgi vereyim fırat dicle arası bölgeye bin yıllardır mezopotamya deniyor.
Ya neresi mezapotamya? Bu guzelim vatanin kac tane ismi var? Sınır icinde sınırmı olur? Filmin konusu yazilirken biraz daha hassas olmazmiyiz? Gene ayni acıtasyon yok yok yok! hic biseyleri yok! Bence sanat icin gereksiz bi film olucak afişine bile bakmaya bi sebep bulamiyorum..