velnmt
5 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Biraz insafl olmak lazm. Filmde argo ve kfr var diye filmi yerden yere vurmak hakszlk. Bildik bir konu deiik ve farkl bak asndan baaryla ilenmi. Oyunculuklar sahici ve baarl. Filmim konusu ho deil belki ama bu yaadmz dnyada var olan eyler. Actc ama gerek. Kamera hareketleri gzeldi. Ses iyi kullanlm. Rahatsz edici ve sarsc bir film. 7/10
Mantık hataları barındıran bir film. İlk akla gelenlerden biri; Kurban Bayramının yaza gelmesi ki, filmdeki ayrıntılardan anlatılan hikayenin 2000li yılların Türkiyesinde geçtiğini anlıyoruz. Öte yandan eksik senaryosuna rağmen, -dikkate değer yönler olarak- fotoğraf albümü tadında bir görüntü yönetimine ve başarılı oyuncu kompozisyonlarına sahip bir İzmir trajedisi...
filmi şimdi izledim murat hanın performansını beğendim aslında filmde aşık olunan bir kadın arkadaşı bile aldatıldığını öğrenince sesini çıkarmıyor hem adam hem kadın umutsuzca aşık yani. konusu itibariyle de izlenebilecek bir film
sert bir film olmuş. nurgül yeşilçay şahaneydi. Mutlulukta çok beğenmemdiğim murat han ise burda kusursuzdu, rolüne tam uymuş. son dönemin iki çıkıştaki oyuncusu bu filmde. izlenir. 8...
Arkadaşlar eleştirilerimizi yaparken sanırım hiç düşünmüyoruz ya da düşüncesizce izliyoruz. Film oldukça güzel izlenmesi gereken sonu klasik olmayan mükemmel bir türk filmi. Oyunculukları ele alırsak mükemmel bir oyunculuk ve bir okadar güzel orjinal bir senaryo. Nedir bu yabancı hayranlığı anlamıyorum, Türk sinemasını yüceltmemiz gerekirken bu filme karşı gerçek dışı yıkıcı eleştiriler tamamen yersiz. Özet olarak kesinlikle izleyin pişman olmayacaksınız.
filmi berbat hale getirmek için o kadar uğraşmışlar ki tam bi rezalet çıkmış ortaya.ortada ne adamakıllı bi senaryo ne oyunculuk ne de yönetmenlik var.ne diye böylesine isim yaptı,ödüllere aday gösterildi onu da hiç anlamadım.vakit kaybından başka bir şey değil,izlememeniz gerektiğini şiddetle tavsiye ediyorum.veyahut Türk sinema sektörünün ne denli berbat işler çıkarabileceğini görmek için de izleyebilirsiniz.üzgünüm ama gerçek bu.yabancı sinemaların eline su bile dökemeyiz biz bu gidişle.filme puan bile vermiyorum.