hibergate
11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
komple bir yapım gerek oyunculuklar gerekse ortam yaratımı bakımından çok iyi bir çalışma hugo nun eserini çok iyi yorumlamışlar. final sahnesi gerçekten çok çok iyi çekilmişti jenerik ise süperdi... izlenmeli
Müthiş bir film.Kitabını da okumuş ve beğenmiştim.Filmi de çok güzel olmuş.İnsan izlerken dış dünyayla bağlantısını kesiyor,o derece sürükleyici..Şu aralar DVDsini arıyorum,bulduğumda arşive ekleyeceğim.
kötü bir film. bunun açıklaması yok. yani nerden bakarsanız bakın kötü. romanın çekiciliği bile kurtaramamış. yani uma turman bile kurtaramamış. arkadaşlar üçüncü sınıf okuyucuların ilgisine bile birinci dereceden seslenemeyecek bir film.
eger romani okuyup filmde de onu gorceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku ben yanildim filmi ayrica basli basina izleyin oyle degerlendirin cunku filmde kitabi okurkenki dolulugu yasayamiyorsunuz film zaten iki saat falan ama o kitabi anlatmak icin saatler yetmez .uyarlama olarak pek begenmedim size GORKI NIN ANA romanindan uyarlanan filmi izlemenizi tavsiye ederim ama bu film de pek fena diildi o kadar da hakkini yememek lazim etrafta sacma sapan filmler varken bu ilac gibi gelebilir :)
Neyiniz va rsizin sevgili sinema otoriteleri!!! Bu filme sadece 11 kişi yorum yazmış! allahım, yarabbim, çildirıcaaam!! Neyse esas konumuza gelelim! Kill Bill hakkında endişeleri mvardı! Bunda da yanılmadım! Uma Thurman için gitmiştim Bill filmine beğenmedim.. Neyse, Sefiller adı altınd onlarca film çekilmiş.. Bence bu en iyisi!! Duygular ön planda! Unutulmaya yüz tutmuş duygular.. Saygılarımla... 10
%100 begenılen bı filmi sanırım ilk defa görüorum ve herkese tamamen katılıorum.. romandan kitaba geçirilmiş en iyi yapımlardan birisi.. nasıl olsa kitabı okudum ya da konuyu biliorum diye seyretmemezlik yapmayın bence.. oyuncuları,yönetmeni, dekoru falan teker teker anlatmaya gerek yok.. herşey dört dörtlük.. sinemada izlerken çok etkilenmiştim.. tavsiye ederim..