neden bu kadar sert eleştiriler yapılmış bilmiyorum ama ben filmi çıktığı sene izlediğimde tamamiyle ürpermiştim,çok korkutucuydu:)bazı yorum yazan arkadaşların da dediği gibi bence klasik korku filmlerinden bir tanesi.8/10
hoşş bi film ama amatorce yapılmış chook hata var mesela filmin konusu bence o kadar da etkileyici değil ama yinede bizim bütün kokru filimlerimizden daha kaliteli:))
bakalım bu akşam star da veriyolar....önceden seyretmiştim ama tam bi korku filmi tadı alamamıştım...bi de bu filme bu kadar devam filmi çekilmesi bence gereksizdi yer yer güzel olmasına rağmen vasatı geçebilecek bi film değildi yani
-Keşke,keşke,keşke Micky Torello,bundan iki gün önce, iş sırasında içki içmeseydi.... - 'Hayırrrrrrr,bu olamaz,bu olamaz..!!!' Ve cin, ait olduğu yere döner...Korkutucu bir paragrafla hikayesini açan Wishmaster,zaman zaman boğduğu sahnelerle de adından söz ettirmişti hatırlayacaksınız.Fakat değeri, devamlarının başarısızlığıyla bilindi..Eğer Tılsım'a geçer dersem,o da iki ayrı zamanlarda yapılan ve olayların hazin bir şekilde tekrarlanmış olduğu sahnelerden üzre gelir.Ama sanırım diyemeyeceğim galiba..Orta diyeyim en iyisi:)
Star 2 haftada bir veriyor boş ver sen onları..Sanırım bu kadar çok izlemenin verdiği baygınlıktan olacak kötü eleştiriler yapmışsınız..ama wes craven’ın Nightmare On Elm Street’den sonraki en iyi filmidir..