En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
rudeonerudeone
Takipçi
1.698 değerlendirmeler
Takip Et!
3,5
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
kalburüstü bir korku-gerilim.tabii ki gücünün büyük kısmını rolü için yine biçilmiş kaftan olan hopkins'ten alıyor.genç oyuncular da başarılı ve üzerlerine düşen görevi başarıyla yapıyorlar.konu klasik gibi duruyor,ki zaten baktığımızda film bittikten sonra bize yeni şeyler söylemediği de ortada.benzerlerinden farklı olmak ve öne çıkmak adına konusunu biraz daha "inanç"a kaydırıyor ve bunun sorgulaması içine giriyor.bu tercihinde de yer yer yerinde tespitlerde bulunuyor ancak final biraz aceleye gelmiş ve film boyunca söylediklerinin altını doldurabilmeyi pek başaramamış gibi geldi bana.ancak bunlar illa dikkat edilmesi gereken konular değil,bu filmde olay adı üstünde korku-gerilim.son anına kadar kendini izletmeyi bilen,çekimleriyle,oyuncularıyla kaliteli yakalamayı başaran bir film.bu anlamda doyurucu olduğunu söyleyebiliriz.yönetmen hafstrom zaten önceki işlerini de (özellikle ondskan) beğendiğim iyi bir yönetmen.merak edenler pişman olmayacaktır sanırım.
Kusursuz bir işçilik.Görüntü yönetmenliği ve atmosfer yaratımı mükemmel.Ama senaristin kafasının biraz karışık olması filmin değerini aşağılara çekiyor.Tür müdavimlerini kesinlikle tatmin edecektir.Ayrıca Anthony Hopkins'in nasıl olağanüstü bir aktör olduğunun en iyi kanıtlarından biri olmuştur bu film.Hep belirli birkaç isim etrafında dönen ''en büyük aktör'' tartışmalarında hakkının yendiğine örnektir ''The Rite''.
Çok sıradan bir şeytan çıkarma filmi ,türün tüm örnekleri ile tamamen aynı ,hiçbir artısı yok usta oyuncu Hopkinsden başka.Onunda bu filmde ne aradığı ise tam bir soru işareti tabii.Vasat.
Çok çok yüzeysel kalmis bir seytan çikarma filmi.Hatta seytan çikarmaktan çok,oturtup sorguya çekilen,muhabbet ederek fikirlerini çürütmeye çalisilan demek daha dogru olur.Hopkins,oyunculuk namina hiçbirsey vermemis çünkü oynadigi rol oldukça siradan.Onun disinda Michael Kovak karakterinin geçmisine daha çok deginilmeliydi.Ordan orjinal birseyler çiksa film daha farkli olabilirdi belki.Bu haliyle vasat...6,5/10
Film korkutmuyor ama Antony Hopkins korkutuyor. Yaşına rağmen Hanniballığından hiç bir şey kaybetmemiş. Antony hatrına izlenir ama fazla orijinallik beklemeyin...
Bu tür filmlere ön yargım vardır. Fakat bu yapım gerek efektleriyle, gerekse verdiği mesajlarla beğenimi kazandı. Benzer yapımlara göre gayet başarılı. 10/7
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.