3,1
Ayin hakkında görüşlerin ?
7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bu Tür fiLmLerden Hep Hoşlanmısımdır.MerakLa bekLiyorum..
11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
şeytan çıkarmayın artık sıktı ya
30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Konusu bana John Sauln şeytan labirentini hatırlattı, çocuklar ve şeytan çıkartma,görünüşe göre iyi bir yapım olmayacak gibi...
6 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Hristiyan olsanız ve azda saf bir tip olarak bu filmi izleseniz garanti ederim kiliseye koşardınız ellerinizi açıp.acayip bir din sömürüsü var.Film olarak senaryo vasat ve boş, oyunculuk desen anthony hopkins harici diğerlerini sayma bile.tavsiye etmiyorum.
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bence müthiş güzeldi şeytan filmlerinden en iyisilerinden sadece biri ben gidip gitmememek arasında kaldım kesin gidin pişman olmıcaksınız...
9/10
10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Antoni Hopkins cepten yemeye başladı ve bence kredisini tüketiyor gibime geliyor.Artık klişe filmlerde rol almaya başladı, Kurtadamdan sonra bu film,bence böylesine usta ve yetenekli birinin yeni denizlere açılıp kendisini sinema yıllarının son senelerinde en tepelere çıkarması gerekli diye düşünüyorum.
Filmi seyretmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz diyebilirsiniz ama ben size film vizyona girdikden sonra yapılacak yorumları kısaca yazayım;
Klişe bir konu ama oyunculuklar süper,özellikle Antoni Hopkins döktürmüş bla bla bla
27 Şubat 2011 tarihinde eklendi
the exorcistin yanına yaklaşamayacak bir film. klişeleşmiş bir konudan ne bekliyordum diye kendime sorduğumda anthony hopkinsin kurtadam filmini hatırlıyorum hayran kalmıştım. Hopkins varsa film berbat olsada oyunculuğuyla kurtarır dedim ama ne kadar iyi bi aktör olsada kurtaramamış filmi..
4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
bu film nerde çekildi????
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Fimi izlerken biraz sıkıldım gibi oldu aslında, ama film bittikten sonra üzerimde değişik bir duygu bıraktı.genç rahibin soğukkanlı oluşu perder lucasın mücadelesi.gerçekten güzel filmmiş.tavisye olunur.8/10
11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ben bugun gittim bu filme bence gitmeyin en fazla 15 dakika iyi gerisi boşş
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ben beğendim ne çok abartıydı nede sıkıcı oyunculuklar çok iyiydi izlenmesi gereken bi film bence
28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çocuk derken???
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filme Anthony Hopkinsten fazla birşey beklemeden gitmelisiniz.Akıcı,sürükleyici etkileyici bir film değil.Michealın Peder Lucasa sarılıp şeytana sana inanıyorum ama tanrıyada inanıyorum demesine kadar filmde birşey bulamadım.Uykum geldi açıkcası.Zamanınızı yeni çıkan başka filmlerle değerlendirmeniz daha mantıklı olur.
22 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çok abartmaya gerek yok sanırım korkmak veya gerilmek istiyorsanız bu isteğinizi pek yerine getiremiyor
11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Eğer akşam uyuyamiyorsaniz bu filmi açın yarım saat icerinde uykuya dalacaksiniz. Ne korku var ne gerilim