Ayin
3,1

kemerlee
kemerlee

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Şeytan filminden beri her iblis filmi Hıristiyanlığı ve onun kutsal saydığı saçmalıkları pohpohlayıp insanların kötünün tek düşmanı inançtır incildir demeye çalışıyor.Bu propaganda filmlerinden biri daha, özellikle gerçek olaylardan uyarlanmıştır yalanıyla başlıyan her sahnesi kurgu olan Hopkins dışında rezalet olan oyunculuklarıyla, klişe senaryosu kötü sahneleriyle yılın en kötü filmlerinden.
heroes0000
heroes0000

11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
şeytan çıkarmayın artık sıktı ya
alpertini
alpertini

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
sakın gitmeyin, iğrenç bir film. kutsal damacana filminin komedi olmayanı. bi ara muratgilin damından şarkısı söylemeye başlayacak zannetim. verdi kutsalı verdi kutsalı.
filmkolik33
filmkolik33

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Antoni Hopkins cepten yemeye başladı ve bence kredisini tüketiyor gibime geliyor.Artık klişe filmlerde rol almaya başladı, Kurtadamdan sonra bu film,bence böylesine usta ve yetenekli birinin yeni denizlere açılıp kendisini sinema yıllarının son senelerinde en tepelere çıkarması gerekli diye düşünüyorum.
Filmi seyretmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz diyebilirsiniz ama ben size film vizyona girdikden sonra yapılacak yorumları kısaca yazayım;
Klişe bir konu ama oyunculuklar süper,özellikle Antoni Hopkins döktürmüş bla bla bla
uğurcan varlı
uğurcan varlı

11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Eğer akşam uyuyamiyorsaniz bu filmi açın yarım saat icerinde uykuya dalacaksiniz. Ne korku var ne gerilim