Bora-amp-Bora
11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Harika Bir Film Görüntü 10 Numara zevkle seyredilecek bir yapıt.Böyele filmleri seyrettikten sonra ben hiç bir yerli dizileri izlemiyorum hele Reklam arasında seyreilen diziler.Bu Filmi iki defa izledim doymadım.Saygılar.
Her seri filminin ilki daha çok sevilir türünü ön plana çıkardığından ama bu film eğer ilk film olsaydı en az ilki kadar beğenilirdi. Ben bu bakıma aralarında pek fark göremiyorum. Kesinlikle müthiş, izlenmesi gereken, hiç sıkmayan filmlerden. 3. filmde Usta Lee gelir mi diye bekliyorum.
İlk filmi kadar müthiş. Hatta 2.sinin görüntüleri daha canlı olduğu için bu daha çok hoşuma gitti :) 1. ve 2.sini 4 er kere izledim hala da izleyesim var :) Tek kelimeyle HARİKA 10/10. İzledikten sonra moda giriyosunuz arkadaşlarla birbirimize giriyoduk evin içinde(wing Chun yaparak, daha doğrusu yapmaya çalışarak :D )
1. filmdeki duygu yüklü sahneler senaryodan biraz sıyrılmıştı bu filmde bir umudun peşinden çırpınış ve de başarı var, herkesin izlemesi gereken bi film asla pişman olmassınız... 10/8
İlk filmle eş değer bir film olmuş..En önemli benzerlikleri 2 filminde mükemmel olması :) Gerçekten İnsanın etkilenmemesi elde değil..O ne seri yumruklar Allahım :) Filmin son bölümlerini Arkadaşlarla vur ulan ritimleriyle izledik :) Mutlaka izlenmeli müthiş bir seri..10/10
Ilk filme gore ozellikle kurgu acisindan biraz zayif kalsa da dovus sahneleri, duygusallik acisindan gayet basarili..Insanin 2 filmi de tekrar tekrar izleyesi geliyor 8.5/10
Ip man 1 ve Ip man 2 her ikisi de mükemmel filmler şiddetle tavsiye ediyorum.Bruce Leenin hocasının hayatını anlatan bir film.dövüş sahneleri gerçekten harika.10/10
İlkler her zaman farklıdır. Lakin ikinci filmi de bu tarzdaki filmler içersinde son yıllarda yapılan en iyi seri diyorum. Tek temennim serin burda nihaye ermesi. Çünkü Ip Man bir halk kahramanı veya fantastik bir öğe değil. Bir öğreti ustası. Devamı gelirse bu ilgiyi bulmayacağı kanısındayım.
ben çok film seçen bir kisi olarak bu filmi çok begendim.yorumlari okurken bir arkadas korkusuzdan sonra bu tarzdaki en iyi film demis.kesinlikle hakli.hatta yarisacagini düsünüyorum.inanilmaz güzel.her ani dolu dolu.ders verici bir film.kungfu ustasi mükemmel olmus.kaliteli filmi ayirt eden herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.puanim 10/10...