Meet-in
18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Mantık aranmayacak filmlerden.Son derece etkileyiciydi.Çok sevdim,çok beğendim filmi.Hatta bukadar uzun süre bu filmi nasıl izlememişim diyede kendime kızdım.Ayrıyetten ghost filmiyle uzaktan yakından alakası yok.8/10
İlk 40 dakika müthişti...Ondan sonra bir saçmalıyorki anlamsız sonuçlar çıkarıyor insan durduk yere :)İşte filmden lezzet aldığım ilk 40 dakika;Bir melek,bir insan...Meleğin görevi:insanları yaşamdan almak,insanın görevi:insanları yaşatmaya çalışmak(cerrah).Melek kendini insana gösterir ve birbirlerine aşık olurlar.Bu kadar güzel bir 40 dakika sonunda konu bu kadar saçmalayamazdı...
Arkadaşlar ben bu yoruma ve puana bakarak izledim inanın bana abartıldığı kadar güzel gelmedi. Film bitince hayal kırıklığı yaşadım çünkü burada yazılanlara bakılırsa alanındaki en iyi 2-3 filmden birini izleyeceğimi düşünmüştüm. Ama benim için Joe Black, Ghost kısmen daha iyiydi bu filmden.
Eğer gerçekten Romantizmi doruklarında yaşamak istiyorsanız size tavsiyem; Atonement, Aşık Şekspir, Kayıp Nişanlı, Soğuk Dağ, Sil Baştan vs. olacaktır. Bu film saydıklarımın uzağından bile geçemiyor.
Hakkını vermek gerek Cage ve Ryan gerçekten çok yakışmışlar birbirlerine. Sıradışı Siyah melek tasviri, Denizde yüzme vs. de hoş ama sadece vasatın üstü bi film. Yanlış anlaşılmasın kötü demiyorum 8/10
filmin ana fikri:armut... güzel filmdi ama abartılacak derecede değil filmi izlerken ağlayanlara şaşırıyorum... filmde komik yerlerde vardı.melek dediğin beyaz giyinir siyahı hiç yakıştıramadım...izlerken hiç sıkmıyor insanı izleyin hemen...bende nicolesden devam edeyim next.i izleyeyim bana ve sizlere iyi seyirler6.5/10
Filmin tanıtım kısmı çok çok saçma! Seth insan olmaya özendiği için; dokunmak hissetemek koklamak .. için meleklikten(!) vazgeçti özellikle market sahnesi bunun küçük kanıtlarından biri Acaba aşk, kişinin temel özelliklerinden vazgeçebileceği kadar değerli midir? gibi soruların film tanıtım kısmında yer almasını çok saçma buluyorum bir film izledim hayatım değişti aşka değer verdim mi demesi bekleniyor izleyicinin
izlediğim en saçma filmlerden biriydi. o kadar aşk filmi izledim hiç böyle saçmalanmışını görmedim. bu kadar boş bir film olmaz.filmin adına ve başrol oyuncularına bakıpta izleyim demeyin 1/10