urper
1 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Justin Lin gene yapmış diyoruz tokyo driftde olduğu gibi serinin belkide en güzel filmlerinden biri olmuş aksiyon kesinlikle düşmüyor sizi hiç sıkmıyor muhteşem brezilya manzarası arabalar ve kızlar harika oyunculara zaten söz yok the rock dahil ekip harika çok başarılı bir film olmuş kaçırmayın. 10/8
Başarısız bir 4. filmden sonra çok iyi geldi bu film :) . Hayatım boyunca birçok aksiyon filmi izledim ama - bu kadar - sırf aksiyona konsantre olmuş film az gördüm . Bazı sahneleri gerçekten ağzınız açık izliyorsunuz .
The Rock da çok şey katmış filme . özellikle Vin Diesel le olan 'kavgaları' beni oldukça heyecanlandırdı :) .
Son yıllarda bu kadar hoşuma giden aksiyon filmi olmamıştı . kesinlikle görün derim . 10/9 .
1. film ile araba, hız severlerin gönlünde büyük taht kuran seri gittikçe amacından uzaklaşıyor. Artık arabaların kapışmasından çok bol bol soygun, cinayet, aksiyon vs var.
İlk film bir yenilik, heyecan getirmişti ve bu tarzı sevenleri fazlasıyla memnun etmişti. 2.filmde bu durum azdı.3. ise ilki kadar başarılıydı. Serinin en kötüsü ise şüphesiz ki 4.filmdi.
Bu sonuncu 5.filme gelecek olursak iyi çekilmiş, bir an bile seyirciyi bırakmayan, sürükleyici yapım olmuş. Fakat ilk filmin getirdikleri yine yok. Film boyunca bol bol kapışma bekledim ama bir ikisi dışında yine bişey çıkmadı. (4 polis arabasını yanyana görünce işte başlıyor dedim ama hayal kırıklığı yarattı.) Zaten 2 arabanın o devasa kasayı kaçırdığı, sokaklarda sürükledği sahneler ise fransız Taksi filmlerindekinden bile absürddü!
Yinede serinin bana göre en başarılı 3.filmi olmuş. Benim sıralamam 1 - 3 - 5 - 2 - 4.
ilk basta artik uzattilar, sonucta bir devam filmi diye dusunsemde film boyunca heyecandan yerimde duramamisim. uzun zamandir avuclarimi heyecandan terleten bir aksiyon izlememistim. senerayo hiz super... gercekten coook iyi olmus...
filmin sonunu terketmemek gerektigini Karayip korsanlarında tecrübe ettiğimden sonuna kadar kaldık. açık pencereyi görmüş olduk.
Gayet başarılı olmuş,gerek çekimler gerekse müzikler ws. çok iyiydi.Özellikle filmin ikinci yarısını çok beğendim.Filmin adını Oceans Furious yada Fast 14 de koyabilirlermiş ama olsun(seyredenler ne demek istediğimi anlamıştır)..Van Diesel ve The Rock süper uymuş bence.Bu seri hakikaten çok başarılı,fizik kanunlarını ws boşwerirsek çok iyi wakit geçirmeniz garanti,mutlaka sinemada gidin,ilk dördünü beğendiyseniz bunu da kesin beğenirsiniz,10/10 Not:Filmin sonunda çıkmayın,yazıları az bekleyin,6. filmin ipucunu göreceksiniz :)
fılmden yenı cıktım ve halen etkısındeyım her sanıye aksıyon heyecan tekrar tekrar ızlenecek bır fılm olmus tum karakterlerın bır arada olması cok yerınde olmus sımdıden 6 yı beklıyorum :)
Arkadaşlar Filmi Bugün İzledim Tek Kelimeyle Muhteşem ve Filmde Arabalar Gene Şekil Aksiyon Hiç Eksik Olmuyor Ve Filmin Sonunda Önceki Filmle İlgili Şoka Uğruyorsunuz Bunu da Söyliyeyim 10/10..
Tyrese Gibson filme yeniden dahil olmuş filmin iyi yanlarından biri bu. Ama film önceki serilerden iyi olmak zorunda çünkü seriyi uzatmak her zaman iyi değildir. Filmin 3D boyutlu olması bence iyi değil. 3D artık her filme uygulanıyor nerdeyse ve artık insanları sıkmaya başladı. Filmi merakla bekliyorum acaba 3D filmi etkiler mi? Acaba bu serinin son filmi iyi olmuş mu? Senaryo iyi olmazsa bu filmi sadece kaliteli oyuncuları kurtarır...