suadiyekartali
6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Tadında bırakın bazı şeylerin bence altıncısını çekmeyin diycemde filmin gidişatı 6.sının habercisi.Çok abartılmış bu puanlar ne ya uçmuş resmen.Nerde o eski hızlı ve öfkel ruhu bitmiş filmde tek şey aksiyon olmuş o aksiyonda fantastik tarzı aksiyondu mantık almıyor yani Türkler çekse o mantık kurallarına aykırı sahneleri yerlere vururduk.Beğenemedim açıkçası... 10/7
Öncelikle filme olumsuz eleştri yapanları gerçekten anlamak mümkün değil..Filmin Türü:macera,aksiyon..Film seri filmi,önceki konularda belli.. daha ne bekliyorsunuz.. aksiyonun,maceranın en üst seviyede olduğu,seyredeğer,görsel bir film olmuş.....2 saat değil 4 saat sürse gene izlerdim...
Fizik kurallarını altüst eden sahneler olsada sinemada aksiyon filmi izlemek için birebir. Süre olarak da gayet tatmin edici ve sürekli değişen planlar güzel olmuş. 7++
İzlediğim en iyi aksiyon macera filmlerindendir zaten serinin bi tutkunu olarak iki kere gittim üçüncüye de giderim herhalde Ankamall da izlemek ayrı bi keyif zaten :))
ekrem kardeş bende lafini dinledim şimdiz geldim filmden kardesim ve sevgilimle gittim salon doluydu herkes çıktı biz film izliyor gibi oturduk ısıkları actılar görüntüyü yöneten adam da sanirim izlememiş sonunu bizi beklemek sonunda kaldı tekrar ısıkları kapattı sonunu izledik. herkes sabretsin söyleyin bazı sınemalar yazılar cıkınca kapatıyolar hemen beklesınler seriyi izleyenler kesınlıkle en sonunu görünce hoslarına gidecektir!
Serinin hakkı verilmiş gerçekten de aksiyon sahneleri muhteşemdi,mutlaka izlemelisiniz,bir önceki seansın son 10 dk.sına daldım herkes ağzı açık izliyordu :D filme henüz gitmemiş olanlar film bitse de sonuna kadar bekleyin lütfen bir sonraki bölüme dair bir sahne var,tabi bizim gittiğmz sinemadaki gibi hemen kapatmzlarsa!!İyi seyirler...
uzun süredir aksiyonu bu kadar zirvede yaşamamıştım..çok beğendim filmi..kesinlikle tavsiye ederim..motor sesine doydum..ama kasa sahnesini çok uzatmışlar,o hoşuma gitmedi sadece..asfaltta çizik bile oluşmadı..ama bu gibi hataları görmeden sadece yaşamak gerek filmi..harika
süper tek kelime hatta serinin en aksiyonlu filmi diyebilirim. bir kere ekip harika Han klasik cipsini yiyor :) yalnız bizim salondo jenerik bitmeden kapattılar ekranı adamlara çattım ya dedim sonunda bi bölüm daha göstercekler felan. adam bakıyor yüzüme sadece :)
Film Mükemmel değildi açıkçası.Beklediğim gibi değildi.Hızlı ve Öfkeli Serisi ile alakasızdı.Aksiyon bakımından kaliteliydi.Aksiyona doyacaksınız.Oyuncu bakımından kısıtlıydı.Daha kaliteli oyunculara yer verilebilirdi.Yarış ile alakası yoktu.Bu film hızlı ve Öfkeli serisi altında vizyona girmemiş olsaydı MÜKEMMEL denilebirdi.Aksiyon , Suç , Polisiye filmi seven arkadaşlara kaçırmayın derim.Puanım 10/7