Ben genelde soygun yapımlarını beğenen biri olarak Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygununu iyi bulduğumu söyleyeceğim.Aksiyonun bir an bile düşmediği bir yapım izledim.Sonuç olarak Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygununa 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
sırf bu filme kötü yorum yapan arkadaşlar için üye oldum ve yorum yazıyorum. Hayatlarında film izlememiş ve aksiyon film kültürü olmayan arkadaşların yorumlarına aldırmadan gözünüz kapalı gidilecek efsane bir film. 9/10 Serinin 6. filmi de yolda sabırsızlıkla bekleniyo
Hızlı ve Öfkelinin ilk bölümünden sonra bence en iyi hatta yer yer ilk bölümü geçen bir film olmuş. Yine Vin Diesel ve Paul Walker ikilisi döktürmüş Dwayne Johnson "The Rock" pek beğenmeme rağmen bu filmde bir hayli başarılı.
berbattı. hızlı ve öfkeli ile gram alakası olmayan bir film. yeter bence artık bu filmi uzatmasınlar. hayaletlere falanda inanmam. 2. ve tokyo drift favorim.
Aynı konu.. farklı mekan. Yer kalmadı hızlı ve öfkeli 6 belki istanbulda çekilir.. heyecan kalmamış sadece kasmışlar. Film artık zorlama oluyor,klasik soygun sadece hızlı sahnelerle süslenmeye çalışılmış. Yani ne replik var ne de akıllı bir sahne. Baştan aşağı fantezi. Sadece Vin Diesel ile (Dominic Toretto) , Paul Walkerın (Brian O Conner), polis arabalarıyla yarıştığı sahne filmin eğlenceli kısmıydı. Yani zorlama bir film, genç arkadaşlar beğenebilir ama gitmeseniz de olur.. Siz bilirsiniz yine de, benden 4/10 :(
hayatım boyunca binlerce film seyrettim, bu film ilk 10 arasındadır kesinlikle. bu senenin en iyi filmi, uzun zamandır bu kadar sağlam bir aksiyon seyretmemiştim. kesinlikle sinemada izleyin.
Filmin kesinlikle konusunun dışına çıkılmış fili duymamış ve ilkkez giren biri kesinlikle mükkemmel bir aksiyon filmi izler ama serisini benim gibi çok iyi takip eden bir insan için hayal kırıklığı film yarış,modifiyeli arabalar filmi olmaktan kesinlikle çıkmış bu yönden çok byük hayal kırıklığı yaşadım ama konu sahneler felan müthiş ona laf yok zaten.