Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu
    4,2
    Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu hakkında görüşlerin ?

alperclk
    alperclk

14 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    vin diesel hayranıysanız filmin son dakikasına kadar keyif alabilirsiniz..
    ilkerhaskan
    ilkerhaskan

13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Serinin en güzel filmi...
    f3309610
    f3309610

gayet güzel film ben çok beğendim 9/10
    karakartaltevfik
    karakartaltevfik

13 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Ben genelde soygun yapımlarını beğenen biri olarak Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygununu iyi bulduğumu söyleyeceğim.Aksiyonun bir an bile düşmediği bir yapım izledim.Sonuç olarak Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygununa 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
    safa146
    safa146

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

11 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    sırf bu filme kötü yorum yapan arkadaşlar için üye oldum ve yorum yazıyorum. Hayatlarında film izlememiş ve aksiyon film kültürü olmayan arkadaşların yorumlarına aldırmadan gözünüz kapalı gidilecek efsane bir film. 9/10
    Serinin 6. filmi de yolda sabırsızlıkla bekleniyo
    ilsalaron
    ilsalaron

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Hızlı ve Öfkelinin ilk bölümünden sonra bence en iyi hatta yer yer ilk bölümü geçen bir film olmuş. Yine Vin Diesel ve Paul Walker ikilisi döktürmüş Dwayne Johnson "The Rock" pek beğenmeme rağmen bu filmde bir hayli başarılı.
    thrashead
    thrashead

16 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    berbattı. hızlı ve öfkeli ile gram alakası olmayan bir film. yeter bence artık bu filmi uzatmasınlar. hayaletlere falanda inanmam. 2. ve tokyo drift favorim.
    bymrt
    bymrt

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Hep aynı masal yarış,suç,polisiye,bu kadar insan biraz ondan biraz ondan yapar ortaya karışık yapar :))
    Pilates-on-Mat
    Pilates-on-Mat

10 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Aynı konu.. farklı mekan. Yer kalmadı hızlı ve öfkeli 6 belki istanbulda çekilir.. heyecan kalmamış sadece kasmışlar. Film artık zorlama oluyor,klasik soygun sadece hızlı sahnelerle süslenmeye çalışılmış. Yani ne replik var ne de akıllı bir sahne. Baştan aşağı fantezi. Sadece Vin Diesel ile (Dominic Toretto) , Paul Walkerın (Brian O Conner), polis arabalarıyla yarıştığı sahne filmin eğlenceli kısmıydı. Yani zorlama bir film, genç arkadaşlar beğenebilir ama gitmeseniz de olur.. Siz bilirsiniz yine de, benden 4/10 :(
    ali-kahvecix
    ali-kahvecix

9 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    hayatım boyunca binlerce film seyrettim, bu film ilk 10 arasındadır kesinlikle. bu senenin en iyi filmi, uzun zamandır bu kadar sağlam bir aksiyon seyretmemiştim. kesinlikle sinemada izleyin.
    egemen54
    egemen54

3 Haziran 2012 tarihinde eklendi
    Filmin kesinlikle konusunun dışına çıkılmış fili duymamış ve ilkkez giren biri kesinlikle mükkemmel bir aksiyon filmi izler ama serisini benim gibi çok iyi takip eden bir insan için hayal kırıklığı film yarış,modifiyeli arabalar filmi olmaktan kesinlikle çıkmış bu yönden çok byük hayal kırıklığı yaşadım ama konu sahneler felan müthiş ona laf yok zaten.
    movieunit
    movieunit

8 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    bu kadar iyi olcağını beklemiyodum.sinemada izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.9
    jamesbond-2
    jamesbond-2

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle muhteşemdi.Bu kadar iyi olacağını da tahmin etmemiştim.İyi ki sinemada izlemişim.9/10
    moonlight-2
    moonlight-2

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    çokk beğendim.. güzel bi devam filmi olmuş hakkını vermiş..)
    haker27
    haker27

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Mükemmel ötesi bir filmdi.Tekrar gitmeyi düşünüyorum.Arabaların trenden çalınma sahnesi süperdi.Muhakkak 6.sı çekilecektir.Son sahnelerde kasanın yer değiştirilmesi akıllıcaydı.