Filmin 2.kısmı çok güzeldi,daha hareketliydi.Sinemada izlenebilecek bir film.Dev kasayı çaldıkları ve otobanda götürdükleri sahne şahaneydi.Nede olsa Amerikan Sineması..Para var huzur var..:)
İlk dört filmden memnun kalanların hiç düşünmeden gitmesi lazım.Serinin en iyi filmi olup olmadığı tartışılır ama en albenilisi olduğu kesin.Ben Dwayne Johnson'ı bu seriden daha fazla sevsem de ikinci film hariç diğer bölümlerden çok da fazla iyi bulamadım beşinci bölümü.Fast Five'ın süresi biraz gereksiz uzun,yapanların da iyi film yapma gibi bir kaygıları yok ama seri olarak yarış filmlerinin en iyileri Fast and Furious'lar.
Son zamanlarda izlediğim en saçma filmdi, klişelerle doluydu. özellikle buradaki yorumlardan etkilenerek gittim.. bir süre sonra gülmeye başladık artık sahnelere.. gerisini siz düşünün. puanı 7yi geçmemeli.
Aksiyonu bol serinin en iyisiydi bir bayan olarak bende bu seriyi cok seviyorum bence gercekten aksiyonda tavan yapmis serinin en fast filmiydi. Vin dieseli cok seviyorum ayrica Johnson da renk katmis Dominic ile dovusmeleri harikaydi
İlk dört filmden hiçbir farkı olmayan bir film.Bazı dialogları o kadar duyduk ki filmi izlerken beş altı dakika sahneler gelmeden olacakları kafamda planlamıştım.Filmin notununda matrix gibi başyapıtlara yakın olduğunu görmek beni şaşırttı.
İtalyan işi terk bir film olmuş. Diyaloglar bile benzeşiyordu. Ancak daha tokyoya kadar yolları var böyle kalmayacaklar gibi gözüküyor. Ayrıca filmde son model arabalar kullanmaları garip kaçmış. Tokyo Driftte göremeyeceğimiz arabalar hepsi.