ABRK97
10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Kadro çok sağlam.Film sıcak bir film. Fakat nedense çok kısa sürdü 1.30 dakika... Leonardo ergen asi genci oynuyor. Üstesinden kalkabilmiş. Zaten diğerlerini söylemeye gerek yok Marly Streep Robert de niro ve diğer bayan oyuncu.. İzlenebilir sıcak bir film.İyi seyirler. 10/7
kadro sağlam. çok duygusal bir film. aslında kendilerini hiç kasmadan bu duygusallığı vermişler. izlerken biraz gülüyor ama daha çok ağlıyorsunuz. aile bağlarının önemini anlatan harika bir film olmuş.
robert de niro,diane keaton,meryl streep ve leonardo di caprio'lu oldukca etkileyici bir film..karakterlerin her biri ayrı ayrı ele alınmalı ki canlandıran oyuncuların yeteneklerini görmek adına bu önemli.. oyunculuklar neredeyse kusursuza yakın..
leonardo di caprio sorunlu ergenlik dönemindeki genç rolünde çok başarılı.asi,hırçın tavırlar içerisinde filmi güzel götürüyor.merly streep e ise sadece şunu diyorum:muhteşem bir aktrissiniz ;)
garip bir filmdi.başlangıcı,sonu falan yani verilmek istenen mesaj o kadar açık ki size birşey kalmıyor.bu durumda sonraki sahnenin ne olacağını bilip sıkılabiliyorsunuz.yine de bu kadar oyuncuyu bi arada bulmak zor olduğu için izlenebilir