4,2
Marvin’in Odası hakkında görüşlerin ?

19 Şubat 2013 tarihinde eklendi
kadro sağlam. çok duygusal bir film. aslında kendilerini hiç kasmadan bu duygusallığı vermişler. izlerken biraz gülüyor ama daha çok ağlıyorsunuz. aile bağlarının önemini anlatan harika bir film olmuş.
29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Güçlü ve zengin oyuncu kadrosuyla ve akıcı senaryosuyla müthiş bir dram filmi...Robert De Niro doktor rolünde oynuyor hayranlarına duyurulur...
13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
filmin herşeyi hoştu ama bitişini kötü yapmışlar daha güzel olurdu.değilmi melis
27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
leonardo di caprio sorunlu ergenlik dönemindeki genç rolünde çok başarılı.asi,hırçın tavırlar içerisinde filmi güzel götürüyor.merly streep e ise sadece şunu diyorum:muhteşem bir aktrissiniz ;)
18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
oyuncular için seyredilir. güzel film.
20 Şubat 2003 tarihinde eklendi
Leonardonun şimdiki oyunculuğu daha iyi ama yinede yanındaki usta oyuncular leanrdoyu idare ediyor
8 Mart 2003 tarihinde eklendi
garip bir filmdi.başlangıcı,sonu falan yani verilmek istenen mesaj o kadar açık ki size birşey kalmıyor.bu durumda sonraki sahnenin ne olacağını bilip sıkılabiliyorsunuz.yine de bu kadar oyuncuyu bi arada bulmak zor olduğu için izlenebilir
21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Duygusallık konusunda hız limitini aşmış çok güzel bir film....8/10
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence bu filmin başrolünde Diane Keaton oynuyordu ve Meryl Streep’i gerçekten hiç bu kadar garip görmemiştim.
12 Aralık 2006 tarihinde eklendi
leonardo di caprio’yu hiç sevmem o yüzden onun oynadığı flmleri izlememeye çalışırm ama bu film gerçkten çok güzeldi caprio’ya ragmen..
10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Kadro çok sağlam.Film sıcak bir film.
Fakat nedense çok kısa sürdü 1.30 dakika...
Leonardo ergen asi genci oynuyor.
Üstesinden kalkabilmiş.
Zaten diğerlerini söylemeye gerek yok
Marly Streep Robert de niro ve diğer bayan oyuncu..
İzlenebilir sıcak bir film.İyi seyirler.
10/7
12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bi film. anlattığı çok şey var ve leo da harikaaa!!!!!!!!
23 Eylül 2004 tarihinde eklendi
süper bir filmm tek kelimeyle harika gerçi leonardo nun olduğiu tüm filmler harika amaaa neyse ohna başarılar sizlere iyi seyirler
21 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
güzel film..özellikle leo sayesinde bana göre.beni daha çok ilgilendiren onun canlandırdığı karakterdi çünkü..hank'ti değil mi:::::::::::::::hı
10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
robert de niro,diane keaton,meryl streep ve leonardo di caprio'lu oldukca etkileyici bir film..karakterlerin her biri ayrı ayrı ele alınmalı ki canlandıran oyuncuların yeteneklerini görmek adına bu önemli.. oyunculuklar neredeyse kusursuza yakın..